Billeje
Chessy
Oversæt
Frankrig // Chessy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chessy: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt biludlejning i Chessy har vi gjort det nemt at leje prisvenlige og moderne biler til ferien eller forretningsrejsen i det nordlige Frankrig. Chessy er beliggende lige øst for hovedstaden Paris, og det kan være det ideelle startpunkt for din rejse af flere grunde. Fra Chessy har du ikke langt til storbyens berømte seværdigheder samt til mange forretningskontorer, men det er desuden også i området, hvor du finder børnenes favorit Disneyland Paris. Uanset hvad du skal foretage dig i regionen, vil Sixt billeje i Chessy lette transporten under dit ophold enormt.

 
 • Marne-la-Vallée Chessy Baneg.
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Marne-la-Vallée Chessy Baneg.

  Sixt Billeje
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Chessy

Når du vælger at leje en premium Sixt-bil i Chessy, vil du kunne tage direkte til hotellet eller seværdigheden og desuden nyde komfort og ro under transporten. Mange rejsende, som begynder i forstaden Chessy, vælger at besøge den verdensberømte forlystelsespark Disneyland med den tilhørende og nyere Walt Disney Studios Park. Hvis det ikke lige er noget for dig, har du ikke mere end 30 kilometer ind til centrale Paris, der bugner af eksklusive butikker og hyggelige bistroer samt kendte attraktioner som det enorme museum Louvre og byens vartegn Eiffeltårnet. Udnyt også gerne Sixt-bilen til at udforske naturskønne områder i regionen eller tage turen ned til det imponerende Versailles-slot. Med Sixt billeje i Chessy kommer du helt sikkert ikke til at kede dig under opholdet.

Sixt har noget til enhver smag

Uanset hvilken type rejse du planlægger i og omkring Chessy, så har Sixt et køretøj, der passer din smag og rejseselskab. Hvis du har brug for masser af plads til rejsende og bagage, kan vores rummelige og moderne stationcars, SUVer eller minibusser lige være det, du leder efter, men sortimentet ved vores Sixt biludlejninger i Chessy inkluderer også blandt andet praktiske og smarte økonomibiler samt stilfulde sportsvogne for lidt ekstra luksus. Udnyt også de favorable priser på vores mange ekstra tjenester og udstyr, der kan lette netop din bilrejse lidt ekstra. Hvis du skal rejse med mindre børn, kan Sixt tilbyde komfortable autostole i forskellige størrelser, med GPS-navigation slipper du for at bekymre dig om at finde vej, og hvis I forsikrer flere førere under opholdet, kan I skiftes til at køre Sixt-bilen. Med egen bil under opholdet slipper du for at skulle rejse med offentlige transportmidler, og du vil desuden kunne nå meget mere under opholdet. Vi ser frem til at tage imod dig ved dit foretrukne kontor i Chessy.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice