Billeje
Champagne Ardenne
Oversæt
Frankrig // Champagne Ardenne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Champagne Ardenne: Sixt biludlejning online booking

Udforsk det nordøstlige Frankrig i dit foretrukne tempo, når du lejer en førsteklasses Sixt-bil ved en biludlejning i området Champagne Ardenne. Professionelle Sixt kan tilbyde et bredt udbud af kvalitetsbiler og ekstraudstyr til dit ophold i den skønne region Champagne Ardenne. Begynd udflugten, når det passer dig, og tag pauser undervejs, hvis du vil strække benene eller fotografere. Alle Sixts køretøjer kan lejes for en kortere eller længere periode og til en fordelagtig pris. Takket være Sixts mange års erfaring fra branchen kan vi tilbyde udlejningsbiler til enhver rejsende, og med vores personlige service får du mulighed for at skræddersy Sixt billeje i Champagne Ardenne helt efter dine behov og ønsker.

 
 • Reims Banegård
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Reims Banegård

  Sixt Billeje
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Champagne Ardenne

Champagne Ardenne er beliggende i den nordøstlige del af landet på grænsen til nabolandet Belgien. Med et eget køretøj kan du frit køre rundt i den naturskønne region i dit foretrukne tempo for at opdage Champagne-vinmarker og nyde de mange historiske og kulturelle seværdigheder samt charmerende små franske byer. Foretag endelige gerne et stop i vidunderlige Reims med din Sixt-bil fra biludlejningen i regionen Champagne Ardenne. Her bør du ikke gå glip af et besøg i den mægtige katedral Notre-Dame de Reims, som er kendt for sine smukke glasvinduer og gotiske udskårne portaler såsom den Smilende Engel. Udnyt også gerne Sixt-bilen til at køre til Chateau de Sedan ved floden Meuse, som er den største fæstning i Europa eller begiv dig til naturparken Montagne de Reims for at kunne vandre mellem vinmarker og nyde den friske luft.

Få mest muligt ud af opholdet i Champagne Ardenne med en premium Sixt-bil

Det har aldrig været nemmere at foretage Sixt billeje i Champagne Ardenne. Vi giver dig flere muligheder for at bestille, og det er op til dig, hvilken metode du foretrækker. Klik dig frem til bestillingsdelen på websiden eller benyt vores brugervenlige Sixt-app, som giver dig mulighed for at booke køretøjet op til få timer før din ankomst. Du kan naturligvis også vælge at ringe til os eller helt enkelt dukke op ved din foretrukne Sixt biludlejning i Champagne Ardenne, hvor medarbejderteamet hjælper dig med at finde den helt rigtige bil til din ferie eller forretningsrejse. Under opholdet i regionen Champagne Ardenne kan du udvælge Sixt-bilen blandt et varieret sortiment af moderne og pålidelige økonomibiler, stationcars, SUV'er, minibusser og sportsvogne, som alle kan nydes til en konkurrencedygtig pris. Det er op til dig at finde din foretrukne bilkategori og det ønskede ekstraudstyr, så tager Sixt hånd om det praktiske i forbindelse med din skønne bilrejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice