Billeje
Chambery
Oversæt
Frankrig // Chambery
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chambery: Sixt biludlejning online booking

Hvis Chambéry står højt på listen for din næste rejse, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Chambéry. Denne smukke by er omgivet af vidunderlig natur, og med en udlejningsbil kan du udforske det bedste af Østfrankrig og har heller ikke langt til grænsen til Italien og Schweiz. En Sixtbil gør dig uafhængig af busser og toge, og du kan opleve natur og krydse landegrænser, uden at skulle tilpasse dig rejseplaner lagt af andre. Sixt tager hånd om det praktiske for dig på rejsen, så du kan planlægge, hvilke seværdigheder du helst vil se.

 
 • Chambery Lufthavn
  Aéroport de Chambery-Savoie
  73000 Chambery

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Chambery Centrum/Banegård
  30 Av du Commandant Joseph
  73000 Chambery

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:15
  Book ved denne station

 • Chambery Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport de Chambery-Savoie
  73000 Chambery

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Chambery Centrum/Banegård

  Sixt Billeje
  30 Av du Commandant Joseph
  73000 Chambery

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:15

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Chambéry

Chambéry i Østfrankrig er en rejse ud i unikke og dejlige attraktioner, som bliver lettilgængelige i en bil. Billeje i Chambéry giver dig således fuld frihed og fleksibilitet til at opdage det hele, eller måske lokker oplandets mange muligheder. Styr f.eks. bilen mod det smukt formede springvand Fontaine des Elephants i centrum af Chambéry eller besøg et af byens flere spændende museer, såsom Kultur og Historiemuseet Savoisien eller Maison de Jean Jacques Rousseau. Det smukke middelalderslot Château des ducs de Savoie med de flotte haver er også et besøg værd, ligesom en tur til den dejlige Leysee sø, hvor du kan kombinere vandreturen med en picnic. Sixt Biludlejning i Chambéry er også et strålende udgangspunkt for at udforske det smukke franske landskab. Kør mellem bølgende bakker og rustikke gårde, hvor det traditionelle franske landsbyliv føres. Lej en bil hos Sixt i dag og bliv rustet til bileventyret i Østfrankrig.

Nyd turen i Frankrig i din lejebil

Med Sixts udlejningstjenester i Chambéry kan du nyde en hurtig, effektiv og problemfri billeje i Chambéry. Du afhenter enten bilen ved Sixtteamet i byens lufthavn eller i centrale Chambéry. Sixt tilbyder dig pålidelige og moderne økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne samt varevogne, så du kan sammensætte den helt optimale rejseform i Chambéry. I forbindelse med billeje i Chambéry har vi også et bredt udvalg af udstyr og tjenester til rådighed, f.eks. dækning af yderligere en fører under opholdet, ubegrænset kilometertal, kaskobeskyttelse samt praktisk GPS navigation og sikre autostole til de yngste. Personalet hjælper dig med at planlægge din rejse og få mest muligt ud af opholdet i det østlige Frankrig. Bestil din foretrukne bil ved Sixt Biludlejning i Chambéry og gør dig klar til rejsen i Frankrig. Vælger du en længere rejse, så husk, at vi hos Sixt har over 4000 internationale kontorer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice