Billeje
Chalon-sur-Saône
Oversæt
Frankrig // Chalon-sur-Saône
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chalon-sur-Saône: Sixt biludlejning online booking

Når du booker din egen bil ved en Sixt biludlejning i Chalon-sur-Saone, får du frie hænder til at køre på opdagelse i det østlige Frankrig. Den hyggelige by Chalon-sur-Saone er omgivet af spændende attraktioner og dejlige naturområder, og det er derfor oplagt at leje en udlejningsbil til turen. Nyd friheden, som Sixt giver, til at kunne køre direkte til seværdigheden eller forretningsmødet, og udnyt Sixt billeje i Chalon-sur-Saone til spontane udflugter præget af komfort. Uanset om du skal på en familieferie, weekendtur eller forretningsrejse, har Sixt den helt rigtig bil til at forgylde dit ophold.

 
 • Chalon-sur-Saone
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Chalon-sur-Saone

  Sixt Billeje
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Chalon-sur-Saone

Med egen bil fra et Sixt-kontor i Chalon-sur-Saone åbner du op for muligheder på rejsen. Dejlige Chalon-sur-Saone ligger i regionen Bourgogne-Franche-Comté i den østlige del af landet, og her finder du mange spektakulære seværdigheder og oplevelser. Byen er opdelt af floden Saone og imponerer med sine middelalderlige gader og smukke gotiske katedraler. Besøg gerne den flotte Saint Vincent katedral med de smukke mosaikvinduer og imponerende facade, som er placeret på en lille plads omgivet af restauranter og butikker, eller gør brug af Sixt-bilen til at køre rundt i regionen. Mod nordvest finder du for eksempel den vidunderlige beskyttede naturpark Morvan, og ved storbyen Dijon kan du opleve det smukke, velbevarede palads Palais des ducs et des États de Bourgogne, hvis ældste dele blev bygget på 1300-tallet.

Sixt kan tilbyde udlejningsbiler og tilbehør til alle rejsende

Sixt tilbyder fleksibel og prisvenlig billeje i Chalon-sur-Saone, så du kan fokusere på at nyde dit ophold i skønne Frankrig. Vores mange premium udlejningsbiler kan lejes til en favorabel pris og er alle topmoderne og fra verdensførende bilproducenter såsom Mercedes-Benz, Audi og BMW. Det er op til dig, om du for eksempel foretrækker en kompakt økonomibil eller rummelig stationcar til turen, men Sixt kan også blandt andet tilbyde robuste SUVer og luksus-sportsvogne. Hos din Sixt Biludlejning i Chalon-sur-Saone har vi helt enkelt noget for enhver rejsende. Du kan leje din premium Sixt-bil for alt fra en dag til en længere periode, og hvis du er på udkig efter tilbehør og tjenester, bør du tage et kig på vores webside eller i Sixt-appen. Her finder du et bredt udbud af forsikringer samt nyttigt udstyr såsom GPS-navigation, autostole og transportbokse. Det er hurtigt og nemt at foretage din bestilling hos Sixt og vi har givet dig flere muligheder, så du kan vælge måden, du foretrækker. Grib telefonen og ring til Sixt-teamet, eller klik dig frem til bestillingsdelen i Sixt-appen eller på websiden. Således venter udlejningsbilen og lejekontrakten ved din ankomst ,og du kan påbegynde bilrejsen i Chalon-sur-Saone lidt hurtigere.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice