Billeje
Bron
Oversæt
Frankrig // Bron
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bron: Sixt biludlejning online booking

Sixt-teamet ved din foretrukne biludlejning i Bron står klar til at give dig en fremragende start på bileventyret i det østlige Frankrig. Kommunen Bron indgår i metropolen Lyon og er beliggende i den sydøstlige del af storbyen. Når du lejer en Sixt-bil under opholdet, bliver det nemt at tage ind til Lyon og byens mange fantastiske seværdigheder og attraktioner, men du vil også kunne nyde friheden til at tage på spontane udflugter i din naturskønne region. Slip for begrænsninger og offentlige transportmidler på ferien eller forretningsrejsen, når du vælger Sixt som din biludlejer.

 
 • Lyon Bron
  390 route de Genas
  69500 Bron

  Ma. - Fr.07:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Lyon Bron

  Sixt Billeje
  390 route de Genas
  69500 Bron

  Ma. - Fr.07:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bron

Vidunderlige Bron i det østlige Frankrig er kendt for sine maleriske landskaber med enge og floder, og der er ingen bedre måde at udforske regionen end med en egen bil. Kør for eksempel langs den 14 kilometer lange og populære Vinrute, der tager dig gennem de mange vinområder i Beaujolais, eller tag køreturen op til den charmerende by Bourg-en-Bresse, hvor du kan besøge det historiske kvarter. Det er naturligvis også svært at undgå en tur ind til storbyen Lyon, når du vælger Sixt billeje i Bron, og her venter uforglemmelige oplevelser for store og små. Besøg gerne nogle af de historiske topseværdigheder såsom den gamle bydel og det imponerende romerske amfiteater Trois Gaules, eller tag hele familien med i byens 150 år gamle zoologiske have.

Skræddersyet billeje hos Sixt helt efter dine behov og drømme

Du bestiller enkelt din bil i dejlige Bron ved at gribe telefonen og ringe til Sixt-teamet eller klikke dig frem til bestillingsdelen i appen eller på websiden. Forinden kan du læse om og sammenligne egenskaber og priser online, men du er også altid velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål. Hos Sixt fokuserer vi på at opfylde dine ønsker i forbindelse med bilrejsen, og vi gør vores bedste for at skræddersy Sixt billeje i Bron helt efter dine behov og krav. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning og tips eller blot vil vide mere om køreforhold og oplevelser i skønne Frankrig. Hos din valgte Sixt biludlejning i Bron finder du premium udlejningsbiler i diverse prisklasser og størrelser, herunder økonomibiler, SUV og stationcars, men du vil også kunne nyde et bredt udbud af prisvenligt ekstraudstyr og tjenester. Opgrader for eksempel billeje med praktisk GPS-navigation, en pålidelig autostol til barnet eller frit kilometertal, så du slipper for at holde styr på, hvor langt du har kørt. Hos Sixt får du lidt mere ud af bilrejsen i smukke Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice