Billeje i Brest

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Brest

Sixt Biludlejning i Brest

Sixt Biludlejning i Brest

Lad turen gå til det nordvestlige Frankrig og lej en bil ved en Sixt Biludlejning i Brest. I Bretagne finder du alverdens seværdigheder og historiske mindesmærker, og når du først er kommet bag rattet i den lejede bil, kan du nyde områdets rige historie og udforske den betagende og også rå natur i al sin glans. Bestillingen kan gennemføres via vores hjemmeside eller pr. telefon, og du afhenter det ventende køretøj ved et af Sixts kontorer i Brest. Du vælger her frit, hvilket kontor du vil samarbejde med. Bemærk venligst, at der kan være små variationer i udbuddet af udlejningsbiler og services.Smukke Brest er bl.a. kendt for sin maritime historie, og byen er hjemsted for nogle af Frankrigs berømte havne, som er et yndet sted for turister. Vejene i området er yderst gode, og med en bil fra Sixt Biludlejning i Brest bliver køreturen langs Pont de I'Iroisebroen, der krydser floden Elorn, en af de mange store oplevelser. Du kan også opleve Alber Louppebroen, der byder på et perfekt fotoøjeblik. Sixt billeje i Brest kan desuden føre dig til den smukke skov Argoat for en vandretur eller til de vidunderlige slotte Château de Kerguéhennec eller Château de Josselin. Sørg også for at nyde nogle af kystens fantastiske skaldyrsrestauranter og besøg Musée National de la Marine for at lære mere om Brests maritime historie. Med en Sixtbil på turen får du kort sagt mange muligheder for at udforske området.
Rundt i Bretagne med Sixtbilen

Rundt i Bretagne med Sixtbilen

Sixt tilbyder dig konkurrencedygtige priser på kvalitetsbiler, og vi lover et førsteklasses produkt, idet vi kun forhandler kvalitetsbiler, med stærke motorer og al det udstyr, du måtte ønske dig. Den gode kundeservice, ekspertise, innovation og høje kvalitet er nogle af de centrale nøgleord for vores mission om at levere prisvenlige udlejningsbiler til alle. Hvis du planlægger at besøge Brest og leder efter en passende bil, behøver du ikke lede meget længere. Teamet ved Sixt Biludlejning i Brest tager vel imod dig og ser det som sit primære mål at give dig en ekstraordinær oplevelse med billeje. Du vælger din foretrukne bilkategori udfra det brede udvalg af bl.a. moderne og komfortable stationcars, økonomibiler, 4x4 og luksus sportsvogne. Lad Sixtpersonalet besvare dine eventuelle spørgsmål i forbindelse med billejen i Brest, enten nu eller under turen. Vi kan f.eks. fortælle dig mere om destinationen, vores udlejningsbiler eller selve bestillingsprocessen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Brest
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Brest?
For at leje bil hos SIXT i Brest skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brest.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Brest?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Brest. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 752 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Brest

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Brest?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Brest?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Brest?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Brest

Vis mere