Billeje
Boulogne-Billancourt
Oversæt
Frankrig // Boulogne-Billancourt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Boulogne-Billancourt: Sixt biludlejning online booking

Lad en Sixt biludlejning i Boulogne-Billancourt blive dit udgangspunkt for en fantastisk bilrejse i skønne Frankrig. Boulogne-Billancourt er beliggende ca. otte kilometer vest for vidunderlige Paris, og det er et fremragende sted at leje en bil til ferien eller forretningsrejsen, hvis du eksempelvis ikke ønsker at starte ud midt i hovedstadens mylder og trængsel. Med Sixt billeje i Boulogne-Billancourt tager du enkelt til seværdighederne eller forretningsmøderne, du skal nå, men du kan også nyde fuld frihed til at tage på spontane udflugter, når det passer dig. Hos Sixt er du i trygge hænder under opholdet i Frankrig.

 
 • Paris Boulogne-Billancourt
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Ma.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Paris Boulogne-Billancourt

  Sixt Billeje
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Ma.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Boulogne-Billancourt

Selvom mange rejsende tager til det centralnordlige Frankrig for at besøge romantiske Paris, vil man hurtigt mærke, at der er flere ting at foretage sig i og omkring Boulogne-Billancourt. Udforsk for eksempel byens smukke, moderne arkitektur med din Sixt-bil, og sæt gerne kurs mod det interessante museum Albert Kahn. Hvis det er første gang, du besøger regionen, er det oplagt at bruge Sixt billeje i Boulogne-Billancourt som nem og komfortabel transport rundt i hovedstaden. Slip for at skulle trænges med andre rejsende i metroen, når du eksempelvis vil udforske det 324 meter høje Eiffeltårn, charmerende og kunstneriske Montmartre i den nordlige del af byen, eller hvis du vil køre mod sydvest for at opleve det imponerende Versailles. Egen bil vil lette din rejse rundt i den skønne region.

Lade det venlige Sixt-team tage hånd om dig på bilrejsen

Når du vælger at leje en bil hos Sixt, gør du det nemt og komfortabelt at tage rundt i området. Besøg den verdensberømte storby Paris, tag direkte fra hotellet til forretningsmødet, eller kør på opdagelse i centrale Frankrig. Hos din valgte Sixt biludlejning i Boulogne-Billancourt vil du blive mødt af vores servicemindede Sixt-team, der forsyner dig med lejekontrakt og bilnøgler. Udlejningsbilen vælger du ud fra et bredt sortiment af premium biler, der rummer alt fra praktiske og moderne økonomibiler og stationcars til rummelige og robuste SUVer og minibusser. Vores mange Sixt-biler kommer fra pålidelige bilproducenter såsom Audi og BMW, og de gennemgår jævnligt eftersyn for at sikre en høj kvalitet. Du kan enkelt foretage dit valg af en premium Sixt-bil telefonisk eller online, men du kan naturligvis også tage direkte til kontoret, hvor køretøjer og ekstraudstyr venter. Vi ser frem til at tage imod dig ved din foretrukne Sixt-afdeling i Boulogne-Billancourt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice