Billeje
Bouguenais
Oversæt
Frankrig // Bouguenais
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bouguenais: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved en Sixt biludlejning i Bouguenais, hvis du ønsker at udforske det vestlige Frankrig i dit eget tempo. Hos Sixt finder du udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser, så du får plads med alle rejsende og bagagen. Du bestiller enkelt online eller ved at gribe telefonen og ringe til Sixt-teamet, og du kan skræddersy Sixt billeje i Bouguenais til dine behov. Vel bag rattet i drømmebilen kan du køre på opdagelse i Bouguenais og den skønne region Loire-Atlantique, når det passer dig.

 
 • Nantes Atlantique Lufthavn
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 22:30
  Sø.10:00 - 23:30
  Helligdag10:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Nantes Atlantique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 22:30
  Sø.10:00 - 23:30
  Helligdag10:00 - 22:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bouguenais

Glæd dig til en afslappet og spændende bilrejse, der starter ved en Sixt-afdeling i skønne Bouguenais. Den charmerende by Bouguenais er beliggende ved floden Loire lige vest for den storslåede historiske by Nantes og blot en kort køretur fra landets smukke Atlanterhavskyst. Gå endelig ikke glip af et besøg i den fortryllende gamle bydel, hvor besøgende kan beundre den smukke kirke Saint-Pierre, eller nyd en tur til søen Lac de Grand-Lieu. Lad desuden gerne Sixt billeje i Bouguenais føre dig til smukke Nantes, hvor det blandt andet er værd at opleve det imponerende slot og museum i Chateau des ducs de Bretagne og betragte byens arkitektur og middelalderkunst. Derudover kan du udnytte Sixt-bilen til at køre langs med Loire-floden for at tage ud til den smukke vestkyst, hvor du kan gøre fuld brug af udlejningsbilen til at opdage smukke strande og maleriske landskaber. Med en egen Sixt-bil under opholdet er det kun din fantasi, der sætter grænser.

Nyd moderne og prisvenlige biler fra verdenskendte bilproducenter hos Sixt

Når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Bouguenais, nyder du konkurrencedygtige priser på alle vores biler fra verdensberømte bilproducenter såsom BMW, Audi og Mercedes-Benz. Sixts køretøjer er moderne og fuldt udstyret med blandt andet klimaanlæg, og hvis du er på udkig efter tillægsprodukter, kan du nemt tilføje det til bestillingen. Bestil for eksempel en komfortabel autostol til barnet, tilføj GPS-navigation, der viser vejen, eller nyd fri kilometertal eller dækning af flere førere på bilrejsen. Hos Sixt nyder du personlig service, og vores medarbejderteam står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for tips til turen. Vi har udlejet premium biler i mange år, og vi har stor erfaring med biludlejning internationalt. Tøv ikke med at kontakte os i forbindelse med dit bileventyr i Frankrig, så gør vi vores bedste for at forgylde dit ophold. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bouguenais.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice