Billeje i Biarritz

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Biarritz

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Biarritz Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Biarritz

Sixt Biludlejning i Biarritz

Sixt Biludlejning i Biarritz

Lej en bil i Biarritz Lufthavn eller kom nemt til og fra banegården takket være Sixt Biludlejning i Biarritz. Med billeje i Biarritz er der masser oplevelser inden for nærmeste rækkevidde. Sixt tilbyder dig bl.a. kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Husk, at du altid booker din udlejningsbil ud fra disse kategorier og ej bestemte modeller. Biarritz ligger i Sydfrankrig og er et yndet turistmål, især for surfere. Byen ligger i en ualmindeligt smuk region med Pyrenæerne tæt ved. Det er en af de lidt yngre byer i Frankrig, som først blev opdaget af Napoleon i slutningen af det 19. århundrede. Derfor er der ikke tale om det typiske fransk islæt med bindingsværker, men byen er dog yderst chik og er omgivet af en fantastisk natur. Man kan i gadebilledet høre både fransk, spansk og baltisk grundet byens geografiske placering. Man siger, at vandet ved Biarritz har en nærmest terapeutisk virkning. Forsøg dig f.eks. med en omgang thalassoterapi. Grande Plage stranden er også et besøg værd. Den smukke natur begrænser sig ikke kun til Biarritz. Derfor er det også anvendeligt at benytte sig af biludlejning i Biarritz, hvis man ønsker at supplere sin badeferie med andre unikke oplevelser.
Pyrenæerne og det baskiske bagland

Pyrenæerne og det baskiske bagland

Er du nysgerrig på, hvad mere regionen kan byde på, er det eneste rigtige at benytte dig af billeje i Biarritz. Med en bil får du mulighed for at komme op i bjergene med de smukke vandløb, frodige skove, men også golde toppe. Der er stor variation i omegnen og masser at gå på opdagelse i. Måske har du også lyst til at prøve den rigtige bayonneskinke i sine lokale omgivelser. Bayonne med sit fine historiske centrum ligger kun 7 km væk fra Biarritz.
Af sted i en udlejningsbil fra Sixt

Af sted i en udlejningsbil fra Sixt

Du kan roligt benytte dig af vores tilbud hos Sixt Biludlejning i Biarritz. Vi akkompagnerer dig på din rejse med vores mangeårige viden om området og kan tilbyde ekstra services à la udlejningsbiler med automatgear, autostole samt GPS med mere. Du kan også få sat et ekstra navn på lejekontrakten, ligesom du kan få fuld kaskobeskyttelse. De aktuelle tilbud afhænger dog naturligvis af den givne station, du vælger, så spørg os gerne til råds. Vi er et af verdens største biludlejningsfirmaer, og vores erfaring går helt tilbage til 1912, så vi leverer en professionel biludlejnings service til en favorabel pris.
Show more
Godt at vide når du lejer i Biarritz
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Biarritz?
For at leje bil hos SIXT i Biarritz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Biarritz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Biarritz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Biarritz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 1406 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Biarritz
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Biarritz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Biarritz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Biarritz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Biarritz

Vis mere