Billeje
Beziers
Oversæt
Frankrig // Beziers
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beziers: Sixt biludlejning online booking

Når du bestemmer dig for at booke en egen udlejningsbil fra en Sixt biludlejning i Beziers, letter du transporten rundt i det sydvestlige Frankrig. Et køretøj giver dig friheden til at starte og afslutte din sightseeing, når det passer dig og bestemme dagens rejserute efter dit humør. Slip for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler, og udforsk den smukke region Occitaines vidunderlige natur og charmerende byer i fred og ro. Med Sixt billeje i Beziers sikrer du fleksibilitet og komfort på din spændende rejse.

 
 • Beziers Banegård

  Sixt Billeje
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Beziers

Den charmerende sydfranske by Beziers ligger ved floden Orb og ca. 10 kilometer fra landets betagende sydkyst. Udnyt Sixt-bilen til at udforske den dejlige by i dit foretrukne tempo. Sæt for eksempel kurs mod den højtbeliggende domkirke Saint-Nazaire, der imponerer med sin gotiske arkitektur og smukke udsigter over byen, eller lad Sixt-bilen føre dig til en af Beziers to arenaer, hvoraf den nyeste er bygget i stilen af spansk tyrefægtning og hvert år i august er vært for en tyrefægtningsfestival. Sixt billeje i skønne Beziers giver naturligvis også mulighed for at køre mod den vidunderlige Middelhavskyst, hvor du inden for blot 25 minutters kørsel kan nå smukke sandstrande såsom Portirangues og Serignan, og hvis du får lyst til en roadtrip til nærliggende byer, kan Sixt varmt anbefale et besøg i den maleriske sydfranske by Montpellier. Her kan du blandt andet besøge den gotiske domkirke Saint-Pierre eller parkere udlejningsbilen for at gå en tur langs den fredfyldte Promenade du Peyrou. Book køretøjet hos Sixt i dag, og begynd planlægningen af din rejse i det sydlige Frankrig.

Find din helt egen drømmebil hos pålidelige Sixt

Gør dig selv en tjeneste, og bestil allerede i dag drømmebilen til din spædende rejse. Hos Sixts Biludlejninger i smukke Beziers finder du et bredt udbud af premium-køretøjer fra verdenskendte producenter såsom BMW og Audi, der alle kan lejes til en fordelagtig pris. Nyd for eksempel en praktisk og moderne økonomibil, der tager dig til direkte til seværdighederne med komfort, eller book en rummelig og stilfuld stationcar, der giver plads til alle rejsende og bagagen. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at leje din førsteklasses Sixtbil for, og om du foretrækker at foretage bestillingen via websiden, Sixt-appen eller telefonisk ved Sixts medarbejderteam. Fordelen ved at forhåndsbestille er, at du sparer tid i lufthavnen og hurtigere kan komme bag rattet i dit foretrukne køretøj. Få lidt mere ud af dit ophold i smukke Sydfrankrig ved at leje en egen Sixtbil til rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice