Billeje
Bergerac
Oversæt
Frankrig // Bergerac
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bergerac: Sixt biludlejning online booking

Lej en Sixt-bil hos en biludlejning i Bergerac i det sydvestlige Frankrig dag, og glæd dig til en bilrejse præget af komfort, fleksibilitet og tryghed. Sixts mange moderne udlejningsbiler kan alle nydes til en favorabel pris, og uanset om du planlægger en familieferie, weekendtur eller forretningsrejse i skønne Frankrig, kan vi tilgodese dine behov. Med Sixt billeje i Bergerac bliver det let og behageligt at tage rundt i byen, men du får naturligvis også mulighed for at tage på spændende dagsture rundt omkring i regionen. Det er helt enkelt op til dig, hvad der skal opleves og udforskes med din Sixt-bil.

 
 • Bergerac Perigord Lufthavn
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Bergerac Perigord Lufthavn

  Sixt Billeje
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bergerac

Med en egen bil fra et kontor i Bergerac får du fremragende forudsætninger for ikke blot at opdage den hyggelige gamle by, men også udforske det bedste af regionen Aquitaine i den sydvestlige del af landet. Start gerne med at opleve Bergeracs charmerende gamle bydel, der er hjemsted for hyggelige franske bistroer, caféer og middelalderlige bygninger, og kør derefter mod den centrale plads Place Pelissiere for at se den smukke gamle kirke Saint Jacques. Med Sixt billeje i Bergerac er det desuden oplagt at besøge nogle af områdets mange slotte såsom Sarlat eller styre Sixt-bilen mod den charmerende by Bordeaux, der er kendt for sine vidunderlige museer og for at være centrum for regionens vinproduktion, hvilket kan mærkes i form af byens mange vinmarkeder og muligheder for vinsmagning.

Erfarne Sixt har den rette bil til dig

Sixt er en af verdens førende udlejningsfirmaer, når det drejer sig om at tilbyde moderne kvalitetsbiler og ekstraudstyr til fornuftige priser. Vi har pt. mere end 2200 kontorer fordelt over det meste af verden, og vores venlige og hjælpsomme personale står altid klar til at give dig en god start på bilrejsen. Hvis du vælger din Sixt biludlejning i Bergerac og booker på forhånd via websiden, Sixt-appen eller telefonisk, vil bilnøgler og lejekontrakt findes klar ved din ankomst, og du kan dermed komme ud de sydfranske veje lidt hurtigere. Uanset om du skal rejse alene eller med hele familien, har Sixt den helt rigtige premium udlejningsbil til dig. Vores sortiment rummer blandt andet moderne og komfortable økonomibiler og stationcars, og hvis du søger et robust køretøj, der kan tage dig off-road, finder du flere pålidelige SUVer blandt udbuddet. De mange biler gennemgår regelmæssigt eftersyn og udskiftes for at sikre, at du kan nyde komfort og modernitet på bilrejsen. Gennemse allerede i dag udbuddet af premium biler, og foretag et valg, der passer dig og dit rejseselskab.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice