Billeje i Beauvais

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Beauvais

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Beauvais Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Beauvais

Sixt Biludlejning i Beauvais

Sixt Biludlejning i Beauvais

Velkommen til Nordfrankrig, hvor du kan afhente udlejningsbilen hos filialen Sixt Biludlejning i Beauvais. Begynd din tur nord for hovedstaden Paris og gå ikke glip af denne smukke by. I området omkring Beauvais kan du nemlig bl.a. nyde fransk charme samt udforske et væld af historiske monumenter. Sixt forsyner dig med en førsteklasses bil til en god pris, så du kan fokusere helt og holdet på at nyde opholdet i det nordlige Frankrig. Bestil din udlejningsbil og eventuelt ekstraudstyr online eller telefonisk, og så gør Sixtteamet sit bedste for, at alt kører på skinner, når bilen er det foretrukne transportmiddel.Hvis du planlægger en ferie, weekendtur eller rejse med jobbet i Nordfrankrig, kan du afhente din udlejningsbil direkte hos Sixt Biludlejning i Beauvais. Med Sixt opnår du høj kvalitet og konkurrencedygtige priser på rejsen. Fascinerende historieseværdigheder, prægtige bygninger og elegante parker er med til at gøre Beauvais til et yndet rejsemål for alle rejsende. I Beauvais bør du sørge for at parkere udlejningsbilen ved den enorme Saint Pierre Katedral, så du kan nærstudere den gotiske kirke og nyde den imponerende arkitektur. Slentr gerne rundt i den charmerende historiske bykerne og parken Marcel Dassault, som er en vidunderlig grøn oase i hjertet af Beauvais. Stedet er perfekt til en picnictur. Beauvais er desuden hjemsted for Galerie Nacional de la Tapisserie, som er Beauvais' helt eget gobelinmuseum fyldt med uventede skatte, og du har ikke langt til det smukke renæssanceslot Troissereux og dets imponerende haver. Med billeje i Beauvais ligger Nordfrankrig for dine fødder, og kun du ved, hvor langt du skal nå rundt.
Nyd bilrejsen i Nordfrankrig med erfarne Sixt

Nyd bilrejsen i Nordfrankrig med erfarne Sixt

Sixt tilbyder en både prisattraktiv og førsteklasses billeje i Beauvais, og som erfaren biludlejer har vi tilbudt kvalitetsbiler til tilfredse kunder verden over i mere end 100 år og nu har du chancen for at bestille din personlige drømmebil. Du vælger frit imellem et alsidigt udvalg af bl.a. stationcars, økonomibiler og 4x4, og uanset bilkategori modtager du en moderne, komfortabel og pålidelig Sixtbil. Husk, at vi også har gode tilbud på nyttigt tilbehør og tjenester. Du kan således nemt tilføje ekstrating som en autostol, GPS navigation, dækning af yderligere en chauffør, fuld kaskobeskyttelse og meget andet, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Beauvais. Nyd bilrejsen i Beauvais og omegn med Sixt. Du er i øvrigt altid velkommen til at spørge ind til vores tilbud.
Show more
Godt at vide når du lejer i Beauvais
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Beauvais?
For at leje bil hos SIXT i Beauvais skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beauvais.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Beauvais?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Beauvais. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 778 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Beauvais
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Beauvais?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Beauvais?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Beauvais?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Beauvais

Vis mere