Billeje
Beauvais
Oversæt
Frankrig // Beauvais
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beauvais: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Nordfrankrig, hvor du kan afhente udlejningsbilen hos filialen Sixt Biludlejning i Beauvais. Begynd din tur nord for hovedstaden Paris og gå ikke glip af denne smukke by. I området omkring Beauvais kan du nemlig bl.a. nyde fransk charme samt udforske et væld af historiske monumenter. Sixt forsyner dig med en førsteklasses bil til en god pris, så du kan fokusere helt og holdet på at nyde opholdet i det nordlige Frankrig. Bestil din udlejningsbil og eventuelt ekstraudstyr online eller telefonisk, og så gør Sixtteamet sit bedste for, at alt kører på skinner, når bilen er det foretrukne transportmiddel.

 
 • Beauvais Lufthavn
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Ma. - Fr.08:30 - 21:30
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 20:00
  Sø.14:00 - 19:00
  Helligdag16:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Beauvais Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Ma. - Fr.08:30 - 21:30
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 20:00
  Sø.14:00 - 19:00
  Helligdag16:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Beauvais

Hvis du planlægger en ferie, weekendtur eller rejse med jobbet i Nordfrankrig, kan du afhente din udlejningsbil direkte hos Sixt Biludlejning i Beauvais. Med Sixt opnår du høj kvalitet og konkurrencedygtige priser på rejsen. Fascinerende historieseværdigheder, prægtige bygninger og elegante parker er med til at gøre Beauvais til et yndet rejsemål for alle rejsende. I Beauvais bør du sørge for at parkere udlejningsbilen ved den enorme Saint Pierre Katedral, så du kan nærstudere den gotiske kirke og nyde den imponerende arkitektur. Slentr gerne rundt i den charmerende historiske bykerne og parken Marcel Dassault, som er en vidunderlig grøn oase i hjertet af Beauvais. Stedet er perfekt til en picnictur. Beauvais er desuden hjemsted for Galerie Nacional de la Tapisserie, som er Beauvais' helt eget gobelinmuseum fyldt med uventede skatte, og du har ikke langt til det smukke renæssanceslot Troissereux og dets imponerende haver. Med billeje i Beauvais ligger Nordfrankrig for dine fødder, og kun du ved, hvor langt du skal nå rundt.

Nyd bilrejsen i Nordfrankrig med erfarne Sixt

Sixt tilbyder en både prisattraktiv og førsteklasses billeje i Beauvais, og som erfaren biludlejer har vi tilbudt kvalitetsbiler til tilfredse kunder verden over i mere end 100 år og nu har du chancen for at bestille din personlige drømmebil. Du vælger frit imellem et alsidigt udvalg af bl.a. stationcars, økonomibiler og 4x4, og uanset bilkategori modtager du en moderne, komfortabel og pålidelig Sixtbil. Husk, at vi også har gode tilbud på nyttigt tilbehør og tjenester. Du kan således nemt tilføje ekstrating som en autostol, GPS navigation, dækning af yderligere en chauffør, fuld kaskobeskyttelse og meget andet, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Beauvais. Nyd bilrejsen i Beauvais og omegn med Sixt. Du er i øvrigt altid velkommen til at spørge ind til vores tilbud.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice