Billeje i Bayonne

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bayonne

Sixt Biludlejning i Bayonne

Sixt Biludlejning i Bayonne

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Bayonne og udforsk det sydvestlige Frankrig. I Bayonne kan du nyde den suveræne gastronomi og ægte fransk charme, og her møder du ligeledes det dramatiske Atlanterhav og Europas surfermekka Biarritz, som hvert år lokker mange turister til området. Glæd dig til en fantastisk rejse i det sydfranske med en udlejningsbil, som betyder fuld frihed og uafhængighed fra offentlige transportmidler. Sixt tilbyder dig fremragende service, favorable priser og kvalitetsbiler på din tur. Kontakt os i dag for et godt tilbud på din udlejningsbil og lad os klare resten.Bayonne er beliggende i den sydvestlige del af landet og ligger ud til det smukke Atlanterhav. Når du foretager billeje i Bayonne, er det ligetil at køre mod den spændende katedral Sainte Marie de Bayonne eller det interessante Basque Museum. Det er også oplagt at tage til Biarritz, som er en favorit blandt surferne på grund af de fantastiske bølger og den afslappede atmosfære. Svøm i det blå hav, nyd fantastisk gastronomi eller tag den ca. 20 minutter lange køretur til Spanien og oplev charmerende San Sebastian. Du finder flere mindre sandstrande omkring Biarritz, ligesom du kan sætte kursen mod den berømte Grand Plage. Børn vil desuden nyde et besøg ved Museum of the Sea, mens voksne kan slappe af ved et af områdets mange kurbade, der bl.a. tilbyder havvandsbaseret terapi for krop og sjæl. Bestil udlejningsbilen gennem Sixt Biludlejning i Bayonne og oplev det sydvestlige Frankrig.
Personlig service og høj kvalitet med Sixt på rejsen

Personlig service og høj kvalitet med Sixt på rejsen

Ved at leje en bil med Sixt i Bayonne kan du nyde fordele som fleksibilitet, komfort og konkurrencedygtige priser på rejsen. Denne smukke del af Frankrig opleves bedst med dit eget køretøj, og du vil med stor sandsynlighed blive glædeligt overrasket over priserne, den høje kvalitet og den personlige service ved Sixt Biludlejning i Bayonne. Måske er du på en ferietur med familien og har brug for en større bil eller er afsted med vennerne og søger ekstra luksus og stil på rejsen. Sixt i Bayonne tilbyder et omfattende sortiment af moderne kvalitetsbiler, som bl.a. inkluderer stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4, og med alle vores forskellige køretøjer hjælper vi dig med at finde det, der opfylder alle dine specifikke behov og krav. Ønsker du f.eks. GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse eller ubegrænset kilometertal, ordner vi også dette for dig. Opnå afslapning og frihed med billeje i Bayonne!
Show more
Godt at vide når du lejer i Bayonne
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bayonne?
For at leje bil hos SIXT i Bayonne skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bayonne.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bayonne?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bayonne. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 343 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
FAQs om lejemål i Bayonne
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bayonne?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bayonne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bayonne?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bayonne

Vis mere