Billeje i Auxerre

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Auxerre

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dijon Banegård der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Auxerre

Sixt Biludlejning i Auxerre

Sixt Biludlejning i Auxerre

Planlægger du at få mest muligt ud af dit ophold i Frankrig? Slå vejen forbi Sixt Biludlejning i Auxerre, så vi kan give dig råderet over en udlejningsbil i den ønskede periode. Auxerre ligger i regionen Bourgogne i det centrale Frankrig, og det er et sandt paradis for alle, der elsker at pendle rundt mellem vinruter, arkitektoniske perler og kyststrækninger. Din billeje i Auxerre giver altid mulighed for at tage på spontane roadtrips, når lysten melder sig. Lej bilen via hjemmesiden eller over telefonen allerede i dag, så alt er forberedt til din ankomst. Den maleriske by Auxerre byder på nogle interessante seværdigheder såsom det smukke, historiske klokketårn og den flotte kirke Saint Pierre, som begge er placeret i den gamle bydel, der imponerer med sine hyggelige, små butikker og velbevarede bygninger. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Auxerre, kan du selvfølgelig også tage på fantastiske udflugter længere væk. Sæt eksempelvis kurs mod nordøst til den vidunderlige og enorme naturpark Fôret d'Orient, der både huser en stor sø, dejlige sandstrande og skønne skovområder, eller kør den ca. 100 km lange tur ned til den smukke by Dijon, der er hjemsted for interessante museer, smukke paladser og kirker.
Hos Sixt kan du tilpasse bilrejsen helt efter dine behov

Hos Sixt kan du tilpasse bilrejsen helt efter dine behov

Uanset hvad dit mobilitetsbehov og rejseselskab måtte være under opholdet i Frankrig, har Sixt det helt rigtige køretøj til dig. Vores mange kvalitetsbiler fås inden for mange kategorier, lige fra kompakte økonomibiler til rummelige 4x4'er og luksuriøse sportsvogne. Priserne ligger altid på et yderst fornuftigt leje, da vores tankegang er, at alle skal have råd til en udlejningsbil under rejsen. Overvej derfor, om du overhovedet kan undvære udlejningsbilen på din kommende rejse. Sixts billeje i Auxerre kan skræddersys med diverse tjenester og ekstraudstyr. Tilføj eksempelvis et ubegrænset kilometertal eller dækning af flere førere, hvis I vil skiftes til at føre Sixtbilen på de franske landeveje. Du kan f.eks. bestille praktisk GPS navigation i forbindelse med din billeje i Auxerre eller leje en komfortabel autostol, hvis du rejser med et lille barn. Vores medarbejderteam glæder sig til at byde dig velkommen til Auxerre og give dig en fantastisk start på bilrejsen i Frankrig. Vi har været på vejene siden 1912 og leverer altid en tryghedsskabende oplevelse i hele processen, da vi ved, at det kan være lidt af en tillidssag at skulle leje en bil i udlandet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Auxerre
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Auxerre?
For at leje bil hos SIXT i Auxerre skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Auxerre.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Auxerre?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Auxerre. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1098 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Auxerre
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Auxerre?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Auxerre?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Auxerre?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Auxerre

Vis mere