Billeje i Aulnat

 

Mest populære i Aulnat

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Clermont-Ferrand Lufthavn der starter den 12.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Aulnat

Sixt Biludlejning i Aulnat

Sixt Biludlejning i Aulnat

Tag med Sixt på en fantastisk bilrejse i det centrale Frankrig, når du lejer en premium bil ved en biludlejning i Aulnat. Sixt har mere end 100 års erfaring inden for udlejningsbranchen, og vi har kontorer over det meste af verden for at kunne tilbyde moderne og prisvenlige udlejningsbiler til alle rejsende. Det er op til dig, hvor længe du vil nyde Sixt billeje i Aulnat, og hvilken bilkategori du foretrækker til ferien eller forretningsrejsen, og Sixt gør sit allerbedste for at hjælpe dig med at tilpasse bilrejsen til dine behov og ønsker. Hos Sixt får du helt enkelt lidt mere ud af dit ophold.Du finder kommunen Aulnat ved floden Tiretaine i den naturskønne region Auvergne-Rhône-Alpes. Området er kendt for sin smukke arkitektur, spændende historie og mange hyggelige byer og landsbyer. Når du vælger Sixt billeje i Aulnat vil du kunne udforske det smukke bølgende landskab og tage dagen, som den kommer i din trygge og komfortable udlejningsbil. Sæt for eksempel gerne kurs mod byen Clermont Ferrand, der blandt andet er hjemsted for den smukke kirke Notre-Dame du Port i romansk stil og den hyggelige botaniske have Jardin Botanique de la Charme. Hvis du besøger området ved vintertid, vil du finde mange fantastiske skisportssteder såsom Super Besse, mens bjergene Puy Mary er ideelle til at vandre i - de tiltrækker mange besøgende ved sommertid. Mulighederne er uendelige for at tage på opdagelse i Sixt-bilen.
Find alt du har brug for til bilrejsen hos Sixt

Find alt du har brug for til bilrejsen hos Sixt

Hos din foretrukne Sixt biludlejning i Aulnat vil du kunne vælge drømmebilen ud fra et bredt sortiment af pålidelige og stilfulde biler. Vores mange kvalitetsbiler gennemgår jævnligt service, så du kan forvente at komme bag rattet i en komfortabel og moderne udlejningsbil under dit ophold i Aulnat. Vi kan desværre ikke sikre, at du får udleveret nøglerne til en specifik bil på rejsen. Hvilken bilmodel du vil få til bilrejsen, afhænger af kontorets udbud ved tidspunktet, men du er garanteret en premium bil fra din valgte bilkategori. Når du lejer en premium Sixt-bil i Frankrig, vil du naturligvis også kunne tilføje yderligere forsikringer eller praktisk ekstraudstyr til din bestilling. Gennemse udbuddet af blandt andet komfortable autostole, praktisk GPS-navigation og tagstativer til sportsudstyr for at finde tilbehøret, du lige står og mangler. Tøv ikke med at spørge Sixt-teamet, hvis du har brug for vejledning og tips, så gør vi vores bedste for at forgylde dit ophold i skønne Frankrig.
Show more

Godt at vide når du lejer i Aulnat

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aulnat?
For at leje bil hos SIXT i Aulnat skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aulnat.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aulnat?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aulnat. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 160 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)

FAQs om lejemål i Aulnat

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aulnat?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aulnat?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aulnat?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aulnat

Vis mere