Billeje
Aulnat
Oversæt
Frankrig // Aulnat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aulnat: Sixt biludlejning online booking

Tag med Sixt på en fantastisk bilrejse i det centrale Frankrig, når du lejer en premium bil ved en biludlejning i Aulnat. Sixt har mere end 100 års erfaring inden for udlejningsbranchen, og vi har kontorer over det meste af verden for at kunne tilbyde moderne og prisvenlige udlejningsbiler til alle rejsende. Det er op til dig, hvor længe du vil nyde Sixt billeje i Aulnat, og hvilken bilkategori du foretrækker til ferien eller forretningsrejsen, og Sixt gør sit allerbedste for at hjælpe dig med at tilpasse bilrejsen til dine behov og ønsker. Hos Sixt får du helt enkelt lidt mere ud af dit ophold.

 
 • Clermont-Ferrand Lufthavn
  Aeroport Clermont-Ferrand
  63510 Aulnat

  Ma. - Ti.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  On.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  To. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Clermont-Ferrand Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroport Clermont-Ferrand
  63510 Aulnat

  Ma. - Ti.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  On.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  To. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aulnat

Du finder kommunen Aulnat ved floden Tiretaine i den naturskønne region Auvergne-Rhône-Alpes. Området er kendt for sin smukke arkitektur, spændende historie og mange hyggelige byer og landsbyer. Når du vælger Sixt billeje i Aulnat vil du kunne udforske det smukke bølgende landskab og tage dagen, som den kommer i din trygge og komfortable udlejningsbil. Sæt for eksempel gerne kurs mod byen Clermont Ferrand, der blandt andet er hjemsted for den smukke kirke Notre-Dame du Port i romansk stil og den hyggelige botaniske have Jardin Botanique de la Charme. Hvis du besøger området ved vintertid, vil du finde mange fantastiske skisportssteder såsom Super Besse, mens bjergene Puy Mary er ideelle til at vandre i - de tiltrækker mange besøgende ved sommertid. Mulighederne er uendelige for at tage på opdagelse i Sixt-bilen.

Find alt du har brug for til bilrejsen hos Sixt

Hos din foretrukne Sixt biludlejning i Aulnat vil du kunne vælge drømmebilen ud fra et bredt sortiment af pålidelige og stilfulde biler. Vores mange kvalitetsbiler gennemgår jævnligt service, så du kan forvente at komme bag rattet i en komfortabel og moderne udlejningsbil under dit ophold i Aulnat. Vi kan desværre ikke sikre, at du får udleveret nøglerne til en specifik bil på rejsen. Hvilken bilmodel du vil få til bilrejsen, afhænger af kontorets udbud ved tidspunktet, men du er garanteret en premium bil fra din valgte bilkategori. Når du lejer en premium Sixt-bil i Frankrig, vil du naturligvis også kunne tilføje yderligere forsikringer eller praktisk ekstraudstyr til din bestilling. Gennemse udbuddet af blandt andet komfortable autostole, praktisk GPS-navigation og tagstativer til sportsudstyr for at finde tilbehøret, du lige står og mangler. Tøv ikke med at spørge Sixt-teamet, hvis du har brug for vejledning og tips, så gør vi vores bedste for at forgylde dit ophold i skønne Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice