Billeje
Athis Mons
Oversæt
Frankrig // Athis Mons
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Athis-Mons: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved en Sixt biludlejning i Athis-Mons, og tag på en spændende opdagelsesrejse i det nordlige Frankrig. Sixt tager dig med på en komfortabel og afslappet bilrejse, som du selv kan styre og planlægge, og vi giver dig gerne tips og råd, så du kan få mest muligt ud af opholdet. Skræddersy Sixt billeje i Athis-Mons med ekstraudstyr og forsikringer, så din ferie eller forretningsrejse i den nordlige del af landet bliver ideel, og tøv ikke med at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

 
 • Athis-Mons
  35 rue Henri Pinson
  91200 Athis-Mons

  Ma. - Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.09:00 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Athis-Mons

  Sixt Billeje
  35 rue Henri Pinson
  91200 Athis-Mons

  Ma. - Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.09:00 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Athis-Mons

Du finder Athis-Mons i en forstad få kilometer syd for hovedstaden Paris og praktisk beliggende en kort køretur fra lufthavnen Paris-Orly. Det kan være et fremragende udgangspunkt, hvis du ikke vil starte ud midt i storbyens trængsel, men hvis du samtidig ønsker at være tæt på alle de verdensberømte og uforglemmelige oplevelser, seværdigheder og restauranter. Sæt kurs mod det centrale Paris for at besøge det fascinerende kunstmuseum Louvre, tag en tur op i Eiffeltårnet, hvis du tør, eller shop løs i nogle af byens mange eksklusive shoppingcentre. Hvis du i forbindelse Sixt billeje i Athis-Mons vil tage på oplevelse uden for metropolen Paris, kan du desuden sætte kurs mod vest til det berømte Versailles-slot med de smukke omgivende haver eller tage hele familien med i Disneyland Paris for en oplevelse I helt sikkert sent vil glemme.

Sixt fokuserer på at opfylde dine ønsker på bilrejsen

Når du lejer en moderne bil hos en Sixt biludlejning i Athis-Mons, vil du kunne rejse rundt med komfort og lethed. Tag direkte fra hotellet til seværdighederne eller forretningsmødet, og foretag et stop, når du vil udforske noget på vejen. Vores mange prisvenlige køretøjer er tilgængelige for alle rejsende, og der tilkommer ingen skjulte omkostninger i forbindelse med billeje. Uanset om du er på udkig efter en større udlejningsbil med plads til hele rejseselskabet og bagagen, eller du ønsker en kompakt og praktisk bil, der letter transporten under opholdet, har professionelle Sixt bilen til dig. Sixt tilbyder også ekstraudstyr, der kan lette transporten betydeligt. Skræddersy for eksempel bilrejsen med ubegrænset kilometertal, så du slipper for at holde styr på, hvor langt du har kørt, eller tegn en ekstra forsikring for ro i sindet på turen. Book gerne på forhånd i vores Sixt-app, via hjemmesiden eller per telefon ved Sixt-teamet, hvis du vil spare tid ved kontoret og kunne begynde bilrejsen lidt hurtigere. Din premium Sixt-bil venter i Athis-Mons.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice