Billeje
Ardèche
Oversæt
Frankrig // Ardèche
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ardèche: Sixt biludlejning online booking

Glæd dig til at leje en førsteklasses Sixt-bil ved en biludlejning i området Ardèche, som giver dig mulighed for frit at opdage det sydøstlige Frankrig. Naturskønne Ardèche er blandt andet kendt for sine mange skove og vandrestier samt spændende historiske seværdigheder, som du nemt kan komme til med en egen Sixt-bil på rejsen. Det er legende let at foretage Sixt billeje i Ardèche. Klik dig frem til bestillingsdelen på Sixts webside eller i appen, eller grib telefonen, og ring til en af Sixts hjælpsomme medarbejdere. Du kan booke alle vores premium biler for en kortere eller længere periode, og selvom din bestilling gælder en hel bilkategori fremfor en specifik bil, vil du altid komme bag rattet i en moderne og pålidelig udlejningsbil fra Sixt.

 
 • Valence Banegård TGV/SNCF
  BP 19943
  26300 Alixan

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.15:00 - 20:00
  Helligdag12:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Valence Banegård TGV/SNCF

  Sixt Billeje
  BP 19943
  26300 Alixan

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.15:00 - 20:00
  Helligdag12:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ardèche

Med Sixt billeje i Ardèche kan du virkelig få mest muligt ud af opholdet i det sydøstlige Frankrig. Lad regionens mange snoede veje føre dig gennem bølgende skove og maleriske landskaber, og tag gerne en frokostpause i en charmerende lille landsby såsom Taurieres. Et eget køretøj betyder, at du frit bestemmer rejseruten og tempoet for dine eventyr. Gør gerne brug af udlejningsbilen fra din valgte Sixt biludlejning i regionen Ardèche til at opdage historiske byer som Joyeuse, der charmerer med sine middelalderlige arkitektur og sit hyggelige ugentlige marked, eller tag køreturen til den dejlige spa-by Vals-les-Bains, som er smukt beliggende i naturparken Ardèche, og kendt for sin smukke Belle Époque-arkitektur og produktion af mineralvand. Med en egen Sixt-bil på rejsen vil du kunne opleve alt dette og meget mere.

Opdag skønne Ardèche i en premium Sixt-bil

Sixts medarbejderteam står klar ved din foretrukne Sixt biludlejning i Ardèche for at give dig en behagelig start på ferien eller forretningsrejsen i det østlige Frankrig. Når du lejer en bil gennem Sixt, nyder du personlig service, konkurrencedygtige priser og frie muligheder for at skræddersy bestillingen efter dine behov. Det kan for eksempel være oplagt at bestille en robust 4x4'er, hvis du vil udforske naturen i Ardèche, det er ideelt at leje en rummelig stationcar for plads til hele familien eller en moderne økonomibil, hvis du rejser med et begrænset budget. Sixts mange køretøjer kommer fra verdensberømte bilproducenter såsom BMW, Audi og Mercedes-Benz og kan lejes for alt fra en dag til en længere periode. Hvis du skulle ønske yderligere tjenester eller forsikringer i forbindelse med rejsen kan vi også tilbyde autostole i forskellige størrelser, praktisk GPS-navigation, ubegrænset kilometertal og dækning af flere førere under opholdet. Realiser dine drømme med professionelle Sixt, så du kan fokusere på at slappe af og nyde opholdet

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice