Billeje i Antony

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Antony

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Massy/Antony der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Antony

Sixt Biludlejning i Antony

Sixt Biludlejning i Antony

Når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Antony, sikrer du frihed og komfort på din rejse i det nordlige Frankrig. Nyd muligheden for enkelt at opdage Antony og køre ind til storbyen Paris, eller sæt kurs mod skønne naturområder i centrale dele af landet. Fleksibilitet og komfort bliver nøgleord for din bilrejse, når du booker Sixt billeje i Antony. Start og afslut din roadtrip, når det passer dig, og få desuden plads til alle rejsende samt bagage i din moderne udlejningsbil. Hos Sixt er du i trygge hænder på turen og kan nyde rejsen til fulde. Den lille by Antony i det nordlige Frankrig er beliggende ca. 15 kilometer syd for centrale Paris og øst for smukke Versailles. Med en praktisk bil fra Sixt under opholdet slipper du for at skulle rejse med tog og busser på rejsen, og du kan i stedet sætte dig bag rattet i den komfortable bil og køre direkte til det, du vil opdage. Når du begynder i Antony, er det oplagt at besøge de betagende slotshaver Sceaux eller gå en tur i den dejlige arboret Vallée-aux-Loups, der åbnede i 1777. Sixt billeje i Antony giver dig selvfølgelig også mulighed for at køre nordpå til den romantiske hovedstad. Tilbring en dag på kunstmuseet Louvre, tag op i Eiffeltårnet, eller besøg den smukke hvide kirke Sacré-Coeur i charmerende Montmartre, og hvis du ikke har fået nok, er køreturen kort til dejlige Versailles, hvor det imponerende og enorme slot venter.
Hos Sixt kan du tilpasse din leje bil efter dine ønsker

Hos Sixt kan du tilpasse din leje bil efter dine ønsker

Uanset om du lejer en bil i Antony til en forretningsrejse eller ferie, kan Sixt forsyne dig med en premium bil til en favorabel pris. Vores brede sortiment består af diverse udlejningsbiler, der strækker sig fra rummelige SUV og minibusser til kompakte økonomibiler og luksus-sportsvogne. Når du har fundet den ideelle bilkategori, bestiller du enkelt telefonisk, via Sixt-appen eller vores webside, og du kan frit bestemme, om du vil tilføje yderligere tjenester eller forsikringer. Tilføj for eksempel ubegrænset kilometertal, hvis du ønsker fuld frihed til at køre på opdagelse, eller bestil GPS-navigation, så du slipper for at fare vild under opholdet. Personalet venter på at tage imod dig ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Antony, og hvis du bestiller på forhånd, vil din premium Sixt-bil samt lejekontrakten findes klar til dig ved din ankomst. Når du er kommet bag rattet i drømmebilen, er det bare at sætte kurs mod alle oplevelserne i skønne Frankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Antony
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Antony?
For at leje bil hos SIXT i Antony skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Antony.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Antony?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Antony. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 870 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Antony
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Antony?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Antony?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Antony?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Antony

Vis mere