Billeje
Antony
Oversæt
Frankrig // Antony
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Antony: Sixt biludlejning online booking

Når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Antony, sikrer du frihed og komfort på din rejse i det nordlige Frankrig. Nyd muligheden for enkelt at opdage Antony og køre ind til storbyen Paris, eller sæt kurs mod skønne naturområder i centrale dele af landet. Fleksibilitet og komfort bliver nøgleord for din bilrejse, når du booker Sixt billeje i Antony. Start og afslut din roadtrip, når det passer dig, og få desuden plads til alle rejsende samt bagage i din moderne udlejningsbil. Hos Sixt er du i trygge hænder på turen og kan nyde rejsen til fulde.

 
 • Massy/Antony
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Massy/Antony

  Sixt Billeje
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Antony

Den lille by Antony i det nordlige Frankrig er beliggende ca. 15 kilometer syd for centrale Paris og øst for smukke Versailles. Med en praktisk bil fra Sixt under opholdet slipper du for at skulle rejse med tog og busser på rejsen, og du kan i stedet sætte dig bag rattet i den komfortable bil og køre direkte til det, du vil opdage. Når du begynder i Antony, er det oplagt at besøge de betagende slotshaver Sceaux eller gå en tur i den dejlige arboret Vallée-aux-Loups, der åbnede i 1777. Sixt billeje i Antony giver dig selvfølgelig også mulighed for at køre nordpå til den romantiske hovedstad. Tilbring en dag på kunstmuseet Louvre, tag op i Eiffeltårnet, eller besøg den smukke hvide kirke Sacré-Coeur i charmerende Montmartre, og hvis du ikke har fået nok, er køreturen kort til dejlige Versailles, hvor det imponerende og enorme slot venter.

Hos Sixt kan du tilpasse din leje bil efter dine ønsker

Uanset om du lejer en bil i Antony til en forretningsrejse eller ferie, kan Sixt forsyne dig med en premium bil til en favorabel pris. Vores brede sortiment består af diverse udlejningsbiler, der strækker sig fra rummelige SUV og minibusser til kompakte økonomibiler og luksus-sportsvogne. Når du har fundet den ideelle bilkategori, bestiller du enkelt telefonisk, via Sixt-appen eller vores webside, og du kan frit bestemme, om du vil tilføje yderligere tjenester eller forsikringer. Tilføj for eksempel ubegrænset kilometertal, hvis du ønsker fuld frihed til at køre på opdagelse, eller bestil GPS-navigation, så du slipper for at fare vild under opholdet. Personalet venter på at tage imod dig ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Antony, og hvis du bestiller på forhånd, vil din premium Sixt-bil samt lejekontrakten findes klar til dig ved din ankomst. Når du er kommet bag rattet i drømmebilen, er det bare at sætte kurs mod alle oplevelserne i skønne Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice