Billeje
Annecy
Oversæt
Frankrig // Annecy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Annecy: Sixt biludlejning online booking

Du finder vores filial Sixt Biludlejning i Annecy i det østlige Frankrig, tæt på grænsen til både Schweiz og Italien. Annecy er måske nok lidt af en overset perle, men byen er omgivet af enestående natur med fantastiske søer og de smukke Alper, så her venter der oplevelser for både livsnydere, sportsfolket og ikke mindst forretningsrejsende. Det bliver betydeligt lettere at nå rundt i området med en udlejningsbil, så du slipper for at være afhængig af andres rejseplaner og af offentlige transportmidler. Sixt Biludlejning i Annecy er del af en verdensomspændende koncern, der dels er en af de største biludlejningsvirksomheder, dels en af de mest hæderkronede i branchen.

 
 • Annecy Gare Centre Ville
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Annecy Gare Centre Ville

  Sixt Billeje
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Annecy

Annecy er en af Frankrigs mest yndede rejsemål og er beliggende i den smukke Rhône Alpes region, som er kendt for sit spektakulære sølandskab. En af Europas korteste floder, Thiou, løber gennem Annecy i en række kanaler, hvilket har givet byen sit tilnavn, Alpernes Venedig. Billeje i Annecy er den perfekte løsning, når du vil køre rundt i regionen og udforske den vidunderlige natur. Planlæg en dag ved det smukke Château d'Annecy, hvor du finder Tour de la Reine fra det 13. århundrede eller besøg den smukke Annecy sø, hvorfra du kan gå langs kanten af søen ud til det kejserlige palads. På denne, Frankrigs tredjestørste sø, kan du også tage på en bådtur for at besøge nogle af de hyggelige byer langs søen eller nyde spisning og drinks på en aftentur. Oplev også den imponerende kløft Gorges du Fier, tag på en tur til metropolen Geneve og den smukke Genevesø eller stå på ski ved skisportsstedet Chamonix eller Val d%u2019Isère. Valget er dit! Alt dette er inden for rækkevidde, når du vælger en bil fra Sixt Biludlejning i Annecy.

Gør dit besøg i Annecy helt specielt med Sixt

Hvorfor ikke leje en bil fra Sixt til din rejse i Annecy? Det betyder ikke blot frihed på rejsen, men også, at du kan spare penge på transportudgifter. Nyd et omfattende udvalg af kvalitetskøretøjer, herunder stationcars, 4x4, økonomibiler og sportsvogne ved Sixt Biludlejning i Annecy. Vælg desuden de tjenester og ekstraudstyr, du ønsker til rejsen, f.eks. ubegrænset kilometertal, fuld kaskobeskyttelse, GPS navigation eller autostole, i forbindelse med bestilling af billeje i Annecy. Uanset om du besøger Frankrig på forretningsrejse eller ferie, betyder en bil fra Sixt, at du kan udforske regionen på din måde og samtidig på komfortabel vis.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice