Billeje
Anglet
Oversæt
Frankrig // Anglet
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Anglet: Sixt biludlejning online booking

Book en pålidelig og prisvenlig udlejningsbil hos Sixt biludlejning i Anglet, så du frit kan tage på opdagelse i det sydvestlige Frankrig. Professionelle Sixt har udlejet biler til tilfredse kunder i mere end 100 år og har pt. kontorer over det meste af verden. Hvis du planlægger en skøn rejse til Anglet, er det en fremragende idé at leje en Sixt-bil til opholdet, så du sikrer komfort og frihed under dit ophold. Vores mange moderne og stilfulde biler kan dække ethvert behov på rejsen, og hos Sixt fokuserer vi på dine ønsker og drømme i forbindelse med rejsen.

 
 • Biarritz Lufthavn
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Biarritz Lufthavn

  Sixt Billeje
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Anglet

Betagende Anglet er beliggende ved Frankrigs smukke Atlanterhavskyst og tiltrækker mange besøgende hvert år på grund af de fantastiske strande og gode muligheder for surfing. Pak din Sixt-bil, og sæt kurs mod populære Les Cavaliers eller Marinella, hvis du er på udkig efter nogle af områdets bedste surfingstrande, og hvis du foretrækker at blive på land, er den nærliggende strandpromenade hyggelig for en gåtur eller et bistrobesøg. Du kan også udnytte Sixt billeje i Anglet til at opdage den familievenlige naturpark Foret du Pignada, eller du kan køre ned til den elegante kystby Biarritz eller fortsætte mod den spanske grænse. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opleve under opholdet i skønne Frankrig.

Biler til enhver smag og pengepung hos Sixt

Sixt har gjort det legende let at vælge billeje i Anglet via websiden, direkte fra din smartphone eller telefonisk, hvis du foretrækker at snakke med personalet. Gennemse det brede udvalg af premium biler i diverse størrelser og prisklasser, og når du forhåndsbestiller, nyder du desuden komforten ved, at bilnøglerne og lejekontrakten ligger parat ved din ankomst, og du dermed kan begynde bilrejsen lidt hurtigere. Hvis du vil have muligheden for at køre off-road i det naturskønne område, kan du vælge at leje en robust SUV, mens en smart stationcar eller luksus-sportsvogn kan være lige det, du er på udkig efter til strandferien. Ved Sixts biludlejninger i Anglet kan du desuden nyde muligheden for at skræddersy bestillingen med ekstraudstyr, såsom praktisk GPS-navigation, der viser vejen, eller en komfortabel autostol, der holder den yngste rejsende tryg på turen. Der tilkommer ingen skjulte gebyrer og afgifter hos Sixt, og når du vælger os som biludlejer på turen i det sydvestlige Frankrig, nyder du et komfortabelt og moderne køretøj, der vil gøre din bilrejse perfekt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice