Billeje
Angers
Oversæt
Frankrig // Angers
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Angers: Sixt biludlejning online booking

Filialen Sixt Biludlejning i Angers ligger i hjertet af den franske region Pays de la Loire og byder på en række kulturoplevelser og ligger ideelt i forhold til andre storbyer. Du finder byen ca. 300 km sydvest for hovedstaden Paris og ca. 90 km nordøst for Nantes. Med en Sixt udlejningsbil kan du opleve Angers og tage direkte rundt til alle regionens spændende seværdigheder. Lej en prisvenlig bil i dag og tilføj praktisk tilbehør, f.eks. en GPS, som utvivlsomt letter din bilrejse og gør turen i Angers og omegn lidt mere afslappet. Sixtmedarbejderne yder altid en personlig service, og du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller inspiration.

 
 • Angers Banegård TGV
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00
  Book ved denne station

 • Angers Banegård TGV

  Sixt Billeje
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Angers

Angers i det nordvestlige Frankrig er kendt for sin rige kulturarv med flere universiteter og mange spændende museer. Når du foretager billeje i Angers, bør du tage dig tid til at besøge nogle af de kulturelle institutioner, f.eks. det nationale center for moderne dans eller byens nye teater samt de gode museer, der bl.a. tæller museet for naturhistorie. Sørg også for at tage en tur til det smukke Angers Slot ved floden Maine og byens flotte Saint Maurice katedral i en gotisk stil. Med din Sixtbil kan du også bruge tid i naturen ved Loire Anjou Touraine naturpark, besøge den botaniske forlystelsespark Terra Botanica i udkanten af Angers med familien eller køre mod Loiredalen, som er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Når du planlægger at aflægge Angers og omegn et besøg, får du endnu mere ud af rejsen med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Angers.

Fantastiske priser og kvalitetsbiler med Sixt

Fantastiske køretøjer, såsom stationcars og økonomibiler fra verdensførende bilmærker, venter på dig ved Sixt Biludlejning i Angers. Foruden de prismæssigt attraktive og super moderne udlejningsbiler giver Sixt dig også mulighed for at optimere din køreoplevelse med nyttigt ekstraudstyr i form af GPS navigation og lign. samt tjenester, der bl.a. kunne inkludere registrering af en ekstra chauffør og en kaskobeskyttelse. Bestil din billeje i Angers allerede nu. Du kan booke online på Sixts hjemmeside eller ved at ringe til kontoret. Bemærk, at vi kun garanterer reservation af din foretrukne bilkategori og ikke af en specifik bilmodel, men med Sixt på rejsen er du altid sikker på at få tildelt en både nyere og toptunet udlejningsbil. Kontakt os i dag for et uimodståeligt tilbud til din ferie eller forretningsrejse i Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice