Billeje i Amiens

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Amiens

Sixt Biludlejning i Amiens

Sixt Biludlejning i Amiens

Opdag det nordlige Frankrig i dit foretrukne tempo, når du vælger at leje en premium udlejningsbil hos Sixt biludlejning i Amiens. Historiske og charmerende Amiens er beliggende i det nordlige Frankrig, og byen er kendt for sine mange historiske og kulturelle seværdigheder. Hos Sixt kan vi tilbyde dig det helt rigtige køretøj til din ferie, weekendrejse eller forretningsrejse i byen, så du selv kan planlægge din rejserute eller tage dagen, som den kommer. Vælg Sixt billeje i Amiens, og få lidt mere ud af dit ophold.Den skønne by Amiens er opdelt af floden Somme, og den ligger i den nordlige del af landet, ca. 130 kilometer nord for hovedstaden Paris. Når du besøger byen, bør du endelig ikke gå glip af Amiens' imponerende gotiske domkirke Notre-Dame, der er en af landets højeste med sine 42 meter, eller det nærliggende klokketårn Belfry i middelalderlig stil. Byen byder også på hyggelige butikker og cafeer langs Quartier St.-Leus samt flydende markedshaver ved de små kanaler. Du kan naturligvis også gøre brug af Sixt billeje i Amiens til at besøge den romantiske hovedstad Paris, hvor du blandt andet kan besøge det verdensberømte Eiffeltårn eller museet Louvre, eller du kan styre din bil mod landets smukke og dramatiske vestkyst for et besøg på de hvide sandstrande.
Nyd den frihed som Sixt giver dig på din bilrejse

Nyd den frihed som Sixt giver dig på din bilrejse

Med en premium bil fra Sixt i det nordlige Frankrig bliver friheden og fleksibiliteten stor på rejsen. Kør direkte til seværdighederne, du vil opleve, og sæt kurs mod hotellet, når du er klar til at hvile efter en dag med mange nye indtryk. En premium udlejningsbil betyder desuden, at du slipper for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler, og at du kan tage pauser, når dig og dit rejseselskab trænger til det. Ved vores Sixt biludlejninger i Amiens er udbuddet af køretøjer og ekstraudstyr stort, og du vælger frit lejeperioden og din foretrukne bilkategori. Hvis du rejser med meget bagage eller hele familien, kan det for eksempel være en god idé at booke en rummelig stationcar eller SUV, mens andre rejsende kan foretrække at leje en smart økonomibil eller en mere luksuriøs sportsvogn til turen. Du kan desuden tilpasse bestillingen med tilbehør, der kan lette transporten, såsom praktisk GPS-navigation eller en sikker autostol, der holder barnet trygt på rejsen. Hos Sixt er du i trygge hænder på bilrejsen i Frankrig, og du kan roligt læne dig tilbage i sædet og nyde turen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Amiens
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Amiens?
For at leje bil hos SIXT i Amiens skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Amiens.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Amiens?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Amiens. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1203 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,7)

FAQs om lejemål i Amiens

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Amiens?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Amiens?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Amiens?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Amiens

Vis mere