Billeje
Amélie-les-Bains-Palalda
Oversæt
Frankrig // Amélie-les-Bains-Palalda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Amélie-les-Bains-Palalda: Sixt biludlejning online booking

Start hos din foretrukne Sixt Biludlejning i Amélie-les-Bains-Palalda, hvis du vil opdage det bjergrige og smukke Sydfrankrig. Det er oplagt at leje din egen bil i det naturskønne område omkring Amélie-les-Bains-Palalda, så du slipper for at skulle være afhængig af uregelmæssige busser og tog. I stedet for at skulle vente på forsinkede offentlige transportmidler eller trænges med andre rejsende, kan du blot sætte dig bag rattet i din Sixt-bil og køre direkte til seværdighederne og oplevelserne. Lettere kan det ikke blive!

 
 • Amelie-les-Bains
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Ma. - Lø.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Book ved denne station

 • Amelie-les-Bains

  Sixt Billeje
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Ma. - Lø.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Amélie-les-Bains-Palalda

Den charmerende lille by Amélie-les-Bains-Palalda er smukt beliggende ved floden Tech i de sydfranske Pyrenæer og tæt på grænsen til nabolandet Spanien. Med en egen bil bliver det nemt at nå nogle af områdets bedste seværdigheder såsom den højtbeliggende fæstning Fort-les-Bains fra 1600-tallet, den hyggelige katolske kirke Église Saint-Martin de Palalda eller nogle af regionens mange svovlkilder. Sixt billeje i Amélie-les-Bains-Palalda giver selvfølgelig også chancen for at køre på opdagelse i maleriske landskaber ved Pyrenæerne eller tage køreturen mod øst til den skønne kyst og den charmerende by Perpignan. Med en Sixt-bil på rejsen bestemmer du frit, hvad der skal ske, og hvornår der skal tages pauser for at fotografere og strække benene.

Sixt giver dig mange muligheder for at skræddersy din bilrejse

Få lidt ekstra ud af dit ophold i det sydlige Frankrig ved at vælge Sixt billeje i Amélie-les-Bains-Palalda. Du skaber dig hurtigt et overblik på websiden eller i Sixt-appen over vores forskellige kontorer i området samt de mange premium biler og tilbehør, vi kan tilbyde til din bilrejse. Du vælger frit din premium bil, hvor længe du ønsker at leje den for, og om du har brug for ekstraudstyr såsom ubegrænset kilometertal, ekstra forsikringer eller en autostol til den yngste. Vi bør gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere et specifikt køretøj fra vores Sixt biludlejninger i Amélie-les-Bains-Palalda, da det afhænger af kontorets udbud ved tidspunktet for din rejse, men at du vil komme bag rattet i et pålideligt og moderne køretøj fra din valgte bilkategori. Hos Sixt nyder du desuden altid konkurrencedygtige priser, og der tilkommer ingen skjulte gebyrer og afgifter, når du vælger os som biludlejer. Hvis du foretager din bestilling på forhånd, sparer du tid ved ankomsten til Amélie-les-Bains-Palalda, da udlejningsbilen og bilnøglerne venter på dig. Foretag dit valg af bil og udstyr i dag, og glæd dig til en uforglemmelig bilrejse i dejlige Sydfrankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice