Billeje
Ajaccio
Oversæt
Frankrig // Ajaccio
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ajaccio: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ajaccio, så du kan udforske den franske ø Korsika. Denne ofte oversete ø i det vestlige Middelhav tilbyder smukke sandstrande med krystalklart vand samt flotte høje bjerge og spændende historiske seværdigheder. Med valget af en både prisvenlig og moderne udlejningsbil fra Sixt begynder du rejsen i Napoleons fødeby Ajaccio og kan udforske skønhedens ø Korsika på en komfortabel måde. Kontakt Sixt allerede i dag med henblik på at booke billeje i Ajaccio.

 
 • Korsica Ajaccio Lufthavn
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Book ved denne station

 • Korsica Ajaccio Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ajaccio

Sixts billeje i Ajaccio giver dig frihed til at tage omkring i denne dejlige kystby og resten af Korsika, når det passer dig og dit rejseselskab. Ajaccio er omgivet af spændende oplevelser, som både ligger tæt på byen og lidt længere væk. En udlejningsbil fra Sixt er derfor et godt valg. For mange er højdepunktet Korsikas lange hvide sandstrande med krystalklart vand. Flere af de mest fantastiske og isolerede strande er kun tilgængelige med en bil, f.eks. de magiske østkyststrande Loto Beach og Saleccia Beach. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Ajaccio kan du desuden besøge Ajaccios spændende museer og majestætiske bygninger, såsom museet Maison Bonaparte, eller måske overvejer du at køre ud mod historiske byer som Bonifacio og det imponerende La Citadella, der ligger på en klippe. Charmerende Calvi er også et besøg værd, og det samme gælder den UNESCObeskyttede bugt ved Porto, som er omgivet af enestående natur. Uanset hvad du foretager dig på turen, kan du nyde en førsteklasses rejse til en konkurrencedygtig pris med Sixt.

Turen rundt på Korsika i en udlejningsbil

Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Ajaccio, har du et stort udvalg af kvalitetskøretøjer at nyde godt af. Hvad enten du søger en moderne 4x4, økonomibil eller stationcar, er der stor sandsynlighed for, at du finder din udlejningsbil her hos Sixt. Bemærk blot, at vi kun kan garantere reservation af en vis bilkategori og ikke af en bestemt bilmodel. Du forhåndsreserverer nemt køretøjet online eller ved at ringe til os. Udnyt også gerne vores tilbud på praktisk ekstraudstyr, som gør din rejse lidt lettere og mere behagelig. Du kan f.eks. optimere billejen i Ajaccio med GPS navigation, en autostol, ubegrænset kilometertal eller dækning af yderligere en fører på drømmeturen til Korsika. Hvis du skulle have spørgsmål eller have brug for tips til turen, kan du altid kontakte vores venlige team, som meget gerne hjælper dig med planlægningen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice