Billeje i Agen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Agen

Sixt Biludlejning i Agen

Sixt Biludlejning i Agen

Hvis du planlægger en bilrejse i det sydvestlige Frankrig, har Sixt gjort det nemt at leje en bil ved en biludlejning i Agen. Det brede sortiment af kvalitetsbiler fra Sixt betyder, at der er noget for enhver rejsende og smag, og vi hjælper dig med at skræddersy bestillingen til dine behov. Med Sixt billeje i Agen bliver din frihed stor til at køre på opdagelse, og det er helt op til dig og dit rejseselskab, hvornår I vil tage pauser og fylde energidepoterne op. Gennemse udbuddet af premium udlejningsbiler, og foretag dit valg i dag.Når du vælger at begynde i Agen ved floden Garonne, starter din bilrejse i regionen Nouvelle-Aquitaine i den sydvestlige del af landet. Egen bil under opholdet giver dig ikke blot muligheden for at køre på opdagelse i dejlige Agen, men også fremragende forudsætninger for spændende roadtrips til nærliggende byer eller den skønne vest- eller sydkyst. Besøg gerne byens interessante kunstmuseum, hvor du kan se fascinerende kulturgenstande og malerier, eller kør til Agens smukke romerskkatolske domkirke fra 1100-tallet for en fredfyldt oplevelse. Med Sixt billeje i Agen er det naturligvis også oplagt at udforske opgivelserne. Sæt eksempelvis kurs ned mod den skønne storby Toulouse tæt på den spanske grænse, eller besøg vidunderlige Bordeaux, som er beliggende ca. 135 kilometer mod nordvest og blandt andet er kendt for sine mange vingårde, sin gotiske domkirke og kendte kunstmuseer. Når du lejer en bil hos Sixt, er det udelukkende op til dig og dit rejseselskab, hvad der skal ske under opholdet.
Hos Sixt finder du biler for ethvert behov

Hos Sixt finder du biler for ethvert behov

Uanset om du er på udkig efter et praktisk køretøj for en dag, eller om du skal på en længere ferie eller forretningsrejse i og omkring Agen, har Sixt bilen og ekstraudstyret til dig. Vores mange moderne udlejningsbiler kan alle lejes til en fordelagtig pris og kommer i diverse størrelser og modeller, fra rummelige stationscars og SUVer til praktiske økonomibiler og luksus-sportsvogne. Bestem dig for en Sixt biludlejning i Agen, og gennemse udvalget i Sixt-appen eller på websiden. Udover at kunne leje premium biler kan vi også tilbyde tilbehør såsom GPS-navigation, autostole og diverse forsikringer, der kan dække dine behov. Tøv ikke med at oplyse dine personlige ønsker i forbindelse med din booking, så vi kan hjælpe dig med at gøre bilrejsen perfekt. Book allerede i dag med Sixt, og glæd dig til en afslappet og spændende ferie eller forretningsrejse i smukke Frankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Agen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Agen?
For at leje bil hos SIXT i Agen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Agen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Agen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Agen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 85 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Køretøjet
(4,9)

FAQs om lejemål i Agen

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Agen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Agen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Agen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Agen

Vis mere