Billeje i Dubai

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Dubai

Sixt Biludlejning i Dubai

Sixt Biludlejning i Dubai

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Dubai og oplev denne kontrastfulde destination, hvor du både kan opleve ørkenræs på kamelryg, fartspækkede ture ned ad skipisten, fordybelse i Dubais historie, shopping blandt guldmarkeder og topmoderne butikker i nogle af verdens største indkøbscentre samt panoramaudsigter fra flere hundrede meters højde. Med Sixt billeje i Dubai kommer du nemt fra lufthavnen og frem til de mange seværdigheder, der kendetegner landskabet i Dubai. Book udlejningsbilen her på siden eller ring til os.Sixt Biludlejning i Dubai åbner nu op for, at du kan booke din bilferie i De Forenede Arabiske Emirater på Den Arabiske Halvø. Dubai er et af de syv emirater, og her venter topseværdigheder som det 828 meter høje Burj Khalifa, det sejlformede hotel Burj Al Arab, moskéen Jumeirah og Dubai Mall med de nært liggende fontæner. Med billeje i Dubai kan du også flekse mellem et overflødighedshorn af forlystelser, såsom ørkenræs i jeeps, ørkensafari på kamelryg, skiture i Dubai Ski, vandsjov i det enorme vandland Wild Wadi eller strandliv ved bugten, hvor det også er muligt at tage på eventyr i en vandtaxa. Du kan ligeledes dykke ned i historien på Dubai Museum, prøve at gøre en god handel på en lokal souq (åben markedsplads) eller søge hen mod det mere autentiske Dubai med besøg i den ældre bydel Bur Dubai. Dubai emmer af eksklusivitet, menneskeskabte mesterværker og en ren legelyst, men byder også på autentiske seværdigheder, der giver tid til fordybelse. Når du har valgt biludlejning i Dubai med Sixt, er det også oplagt at tage bilen til et af de andre emirater. Det kunne f.eks. være det mindst lige så kendte Abu Dhabi.
Sixt kvalitetsbiler til din rådighed

Sixt kvalitetsbiler til din rådighed

Biludlejning er en rigtig fornuftig investering under opholdet i Dubai. Flyver du til Dubai, ligger lufthavnene lidt uden for byen, og det kan derfor være smart at vælge at leje en bil allerede i lufthavnen, så du sparer tid. Du kan også bruge udlejningsbilen til at køre mellem de forskellige emirater eller blot mellem de mange tilbud i selve Dubai. Det giver dig en fantastisk frihed, og Sixt udlejer bl.a. økonomibiler, stationcars og 4x4 af en førsteklasses kvalitet. Det giver dig masser af råderum til at finde den model, der passer ind i dine rejseplaner. Alle udlejningsbiler kan bookes direkte over nettet eller via telefonen. Vær blot klar over, at du ikke kan reservere specifikke modeller, men kategorier.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dubai
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dubai?
For at leje bil hos SIXT i Dubai skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dubai.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dubai?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dubai. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 1944 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V250 8-Seats Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Model 2022 Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Model 2022 Aut.
FAQs om lejemål i Dubai
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dubai?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dubai?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dubai?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?