Billeje i Forenede Arabiske Emirater

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Forenede Arabiske Emirater

Mest populære i Forenede Arabiske Emirater

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dubai Lufthavn Terminal 1 der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Forenede Arabiske Emirater

Sixt Biludlejning i de Forenede Arabiske Emirater

Sixt Biludlejning i de Forenede Arabiske Emirater

Lej en bil i de skønne Forenede Arabiske Emirater og glæd dig til et ægte eventyr. Du kan hurtigt og smidigt afhente udlejningsbilen hos din foretrukne Sixt Biludlejning i de Forenede Arabiske Emirater, når du ankommer. Det smukke land er oplagt til en bilferie,da landet er et overflødighedshorn af fascinerende kulturseværdigheder, smuk natur, jetsetliv og smukke strande. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder kvalitetsbiler til overkommelige priser, både til ferien og forretningsrejsen. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål, så vi sammen kan sikre, at du får mest muligt ud af din rejse.Det fascinerende landpå den Arabiske Halvø består af syv emirater, som sammen udgør én stat. De Forenede Arabiske Emirater består både af ørken, visse frodige områder og bjergkæden Hajar ved grænsen til Oman. Med billeje i de Forenede Arabiske Emirater bør du være opmærksom på, at du som fører skal være fyldt 21 år og have et internationalt kørekort for at kunne leje en bil. Bedst kendt blandt emiraterne er nok Dubai, bl.a. for de mange spektakulære bygninger, såsomBurj Khalifa, de smukke palmeøer samt betagende marinaer og hoteller, men her finder du også middelalderlige kvarterer med charmerende markeder. Landets hovedstad og største emirat Abu Dhabi er et besøg værd, når du vil slappe af ved strandene, spise god mad eller shoppe i byens bazarer eller shoppingcentre. I disse byer mærker du den mellemøstlige kultur, der blandes med de internationale præg. Hvis du leder efter dejlige naturoplevelser, kan du vende Sixt bilen mod Fujairah i nordøst og nyde dykning eller snorkling, tage på en tur med jeep i ørkenen eller besøge de naturlige svømmehuller Hatta Pools.
Sådan bestiller du din Sixt bil

Sådan bestiller du din Sixt bil

Det er utroligt nemt at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores dygtige team. Tag stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, og om vi skal give dig ekstra services med i pakken. Vores mål er, at du bliver fuldt ud tilfreds med billeje i De Forenede Arabiske Emirater og derfor kan nyde ferien eller forretningsrejsen til fulde. En Sixtbil giver dig kort fortalt en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen. Velkommen til biludlejning i De Forenede Arabiske Emirater!
Show more
Godt at vide når du lejer i Forenede Arabiske Emirater
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Forenede Arabiske Emirater?
For at leje bil hos SIXT i Forenede Arabiske Emirater skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Forenede Arabiske Emirater.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Forenede Arabiske Emirater?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 2294 anmeldelser
Køretøjet
(4,4)
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.

FAQs om lejemål i Forenede Arabiske Emirater

Kan jeg booke et langtidslejemål i Forenede Arabiske Emirater?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Forenede Arabiske Emirater?

Udforsk vores biludlejningslokationer Forenede Arabiske Emirater

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Forenede Arabiske Emirater

Vis mere