Billeje
Forenede Arabiske Emirater
Oversæt
Forenede Arabiske Emirater
Ændre personlige oplysninger

Billeje Forenede Arabiske Emirater: Sixt Rent a Car

Lej en bil i de skønne Forenede Arabiske Emirater og glæd dig til et ægte eventyr. Du kan hurtigt og smidigt afhente udlejningsbilen hos din foretrukne Sixt Biludlejning i de Forenede Arabiske Emirater, når du ankommer. Det smukke land er oplagt til en bilferie,da landet er et overflødighedshorn af fascinerende kulturseværdigheder, smuk natur, jetsetliv og smukke strande. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder kvalitetsbiler til overkommelige priser, både til ferien og forretningsrejsen. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål, så vi sammen kan sikre, at du får mest muligt ud af din rejse.

Sixt Biludlejning i de Forenede Arabiske Emirater

Det fascinerende landpå den Arabiske Halvø består af syv emirater, som sammen udgør én stat. De Forenede Arabiske Emirater består både af ørken, visse frodige områder og bjergkæden Hajar ved grænsen til Oman. Med billeje i de Forenede Arabiske Emirater bør du være opmærksom på, at du som fører skal være fyldt 21 år og have et internationalt kørekort for at kunne leje en bil. Bedst kendt blandt emiraterne er nok Dubai, bl.a. for de mange spektakulære bygninger, såsomBurj Khalifa, de smukke palmeøer samt betagende marinaer og hoteller, men her finder du også middelalderlige kvarterer med charmerende markeder. Landets hovedstad og største emirat Abu Dhabi er et besøg værd, når du vil slappe af ved strandene, spise god mad eller shoppe i byens bazarer eller shoppingcentre. I disse byer mærker du den mellemøstlige kultur, der blandes med de internationale præg. Hvis du leder efter dejlige naturoplevelser, kan du vende Sixt bilen mod Fujairah i nordøst og nyde dykning eller snorkling, tage på en tur med jeep i ørkenen eller besøge de naturlige svømmehuller Hatta Pools.

Sådan bestiller du din Sixt bil

Det er utroligt nemt at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores dygtige team. Tag stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, og om vi skal give dig ekstra services med i pakken. Vores mål er, at du bliver fuldt ud tilfreds med billeje i De Forenede Arabiske Emirater og derfor kan nyde ferien eller forretningsrejsen til fulde. En Sixtbil giver dig kort fortalt en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen. Velkommen til biludlejning i De Forenede Arabiske Emirater!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice