Billeje
Vaasa
Oversæt
Finland // Vaasa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vaasa: Sixt biludlejning online booking

Er du klar til at tage på opdagelse i Finlands charmerende turistby Vaasa, der ligger idyllisk ud mod Den Botniske Bugt? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Vaasa og kom på eventyr ved den finske skærgård. Samtidig venter der en række spændende oplevelser på de mere end 20 museer rundt om i byen. Hos Sixt Biludlejning er vi klar til at servicere dig med førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser, og den ønskede bil kan reserveres allerede i dag, enten ved at kontakte os telefonisk eller online. Find her alle fordelene ved billeje i Vaasa.

 
 • Vaasa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentokentaentie
  65380 Vaasa

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Vaasa Banegård

  Sixt Billeje
  Ratakatu 13
  65100 Vaasa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vaasa

Vaasa er en livlig by, hvor der venter mange spektakulære oplevelser. Med billeje i Vaasa er det f.eks. en god idé at tage forbi besøgscentret Söderfjärdens Meteoria, der ligger i et krater og fører dig mere end 520 millioner af år tilbage i universets historie, og med teleskoper og interaktive oplevelser er der masser af ting til de mindste i familien. Er du på et lille break fra forretningsmøderne, kan du måske få lyst til at besøge et af de mere end 20 museer i byen. Ét af de mest kendte er det nyere kunstmuseum Kuntsi, der præsenterer moderne kunst fra 1950%u2019erne og frem. Vaasa er endvidere et godt valg til dig, der er en aktiv type. Måske spænder du skiene på eller sejler ud mod den finske skærgård. Biludlejning i Vaasa kan også være et afsæt til at bevæge sig længere op ad den finske vestkyst. Inden for halvanden time kan du f.eks. nå til en destination som Kokkola. En udlejningsbil giver dig kort sagt en høj grad af fleksibilitet, når du er indstillet på at tage nogle længere køretur inden for bykernen eller rundt i oplandet.

Sixt, dit valg

Hos Sixt sætter vi en ære i, at du får masser af valg, så du kan skræddersy din egen pakke. Du vælger f.eks., hvor du ønsker at afhente din bil. Måske er det i lufthavnen, ved banegården eller et andet centralt punkt nær din feriebolig. Desuden er det også op til dig at finde den perfekte udlejningsbil inden for vores forskellige kategorier, der bl.a. omfatter sportsvogne, varevogne, cabrioleter, økonomibiler og stationcars. Bemærk, at udvalget kan variere, så tjek altid den ønskede station, der muligvis også tilbyder individuelle services som 24 timers afhentning. Sluttelig kan du med billeje i Vaasa også tilvælge det ekstraudstyr, der skal følge dig på din rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice