Billeje
Pori
Oversæt
Finland // Pori
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pori: Sixt biludlejning online booking

Er du på vej til den finske vestkyst? Fantastisk valg! Lej en bil i Pori tæt på Den Botniske Bugt og få det ideelle udgangspunkt for ture til topseværdigheder, havet samt andre storbyer som Tampere, Turku og Helsinki. Du mangler faktisk blot udlejningsbilen, der kilometer efter kilometer bringer dig sikkert mod målet. Den finder du hos Sixt, hvor vores prima udlejningsbiler til lave priser kan bookes over nettet og telefonen. Nemt og hurtigt. Har du spørgsmål til Sixt billeje i Pori, er vi altid klar med et svar eller to.

 
 • Pori Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentoasemantie 1
  28500 Pori

  Ma. - Fr.07:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Pori/Veho Pori

  Sixt Billeje
  Korjaamonkatu 3
  28610 Pori

  Ma. - Fr.07:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pori

Hvad enten Pori er udgangspunkt for et kortere weekendophold i Finland eller et længere storbyophold, er byen klar til at give dig en række pragtfulde oplevelser. Biludlejning i Pori giver dig mulighed for at nå frem til de vigtigste af slagsen, så du oplever alle nuancer af denne finske destination. Er du til museumsoplevelser, er det ideelt at begynde sightseeingen på regionsmuseet Satakuntaeller Pori Kunstmuseum, der ligger smukt ned til floden Kokemäki og giver dig en idé af, hvor meget vandet betyder for Finland, De Tusind Søers Land. En anden topseværdighed er Juselius Mausoleet samt den charmerende ø Reposaari, der historisk set har været en vigtig bastion for såvel søfarere som hærførere. Med billeje i Pori er det oplagt at tage mod vandet. Måske lokker det med en bådtur eller en afslappende tur til stranden Yyteri. En anden mulighed er at bruge bilen til at tage på tur i andre storbyer. Det kunne f.eks. være Helsinki, der ligger små 3 timer fra Pori.

Stationcar, 4x4 eller sportsvogn?

Når du vælger biludlejning i Pori, får du en lang række valgmuligheder. Du bestemmer f.eks. selv, om du skal køre af sted i en stationcar, 4x4, sportsvogn eller måske en helt fjerde kategori. Du kan således nemt afstemme dine individuelle behov til de forskellige kategorier, vi forhandler. Vi skal understrege, at det ikke er en mulighed at reservere bestemte modeller, da disse først kendes ved ankomsten. Til gengæld er det helt op til dig, om vi skal klargøre bilen med ekstraudstyr. Eller måske har du andre ønsker til turen? Hos Sixt har den imødekommende service altid været en af de ting, som vi har lagt mest energi foruden udvalget af kvalitetsbiler til lave priser. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle melde sig spørgsmål, enten før, under eller efter bestilling af billeje i Pori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice