Billeje
Pirkkala
Oversæt
Finland // Pirkkala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pirkkala: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Pirkkala er beliggende i det sydlige Finland, og her kan du leje komfortable kvalitetsbiler til favorable priser. Sixt teamet hjælper dig gerne med at finde det ideelle køretøj og det ekstraudstyr, som du står og mangler til ferien eller forretningsrejsen. Området byder både på dejlig natur og interessante kulturelle og historiske oplevelser. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du vil bruge din udlejningsbil til, og hvilket tempo din rejse skal foregå i. Det er desuden helt ligetil at leje udlejningsbilen på Sixt hjemmesiden eller ved at ringe til det ønskede kontor i Pirkkala.

 
 • Tampere-Pirkkala Lufthavn
  Terminaali 1
  33960 Pirkkala

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Book ved denne station

 • Tampere-Pirkkala Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminaali 1
  33960 Pirkkala

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pirkkala

Sixt Biludlejning finder du bl.a. i Tampere Pirkkala Lufthavn, som er den næststørste lufthavn i landet, og denne ligger kun 9 km fra selve Pirkkala. Med din udlejningsbil kan du nemt tage turen til den pulserende hovedstad Helsinki, som ligger inden for en rimelig afstand. Her kan du bl.a. nyde den smukke fæstning Suomenlinna, den hyggelige gamle markedshal samt den imponerende domkirke Tuomiokirkko. Tilbage i Pirkkala kan du benytte udlejningsbilen til at besøge den dejlige gård Ollila, hvis historie går helt tilbage til 1540%u2019erne, og hvor man kun sælger økologiske lokalprodukter. Byen har også i årevis været kendt for sin rige kultur. Lad billeje i Pirkkala tage dig forbi det interessante Reippi Museum, Tampereen Teatteri eller den smukke arkitektur i Aleksanterin Kirkko, som definerer bybilledet. Tampere ligger ganske smukt mellem to søer, hvilket giver dig mulighed for at køre til de naturskønne områder for en skovtur eller hyggelig gåtur. Nyd friheden med en Sixt bil på rejsen gennem Finland.

Udvalget hos Sixt i Pirkkala

Sixt billeje i Pirkkala hjælper med at gøre din rejse lidt nemmere og mere behagelig. I Pirkkala byder vores medarbejderstab dig velkommen til det sydlige Finland og introducerer dig for alle punkterne i lejekontrakten og ikke mindst din smarte udlejningsbil. Når det kommer til at leje en bil, har Sixt en lang række fordelagtige tilbud på pålidelige og moderne køretøjer, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, varevogneog 4x4. Udlejningsbilerne kommer desuden fra verdensførende producenter, herunder Mercedes Benz, Toyota og Ford. Forkæl dig selv med en komfortabel udlejningsbil og ønsket ekstraudstyr, der letter din rejse. Tegn f.eks. en fuld kaskobeskyttelse, ekstra dækning af dæk og forrude, praktisk GPS navigation, skiholder eller ubegrænset kilometertal. Ved Sixt Biludlejning i Pirkkala hjælper vi dig kort og godt med alt det nødvendige, der i fællesskab gør din bilrejse nemmere, så lej trygt en bil hos os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice