Billeje
Lahti
Oversæt
Finland // Lahti
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lahti: Sixt biludlejning online booking

Afhent din udvalgte udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Lahti og kør ud i det sydlige Finland. Lahti er beliggende ca. 100 km nord for hovedstaden Helsinki, og du kan både nå vores kontor via bus, tog, fly og færge. Efter at have været i branchen i årevis har vi hos Sixt specialiseret os i at tilbyde forskellige komfortbiler af høj kvalitet, der passer til alle rejsetyper, hvad enten du som nyforelsket er på bryllupsrejse, som forretningsrejse skal besøge en del virksomheder på kort tid eller er på familietur. Hos Sixts kundeservice er du i øvrigt altid hjertelig velkommen med dine spørgsmål om udlejningsbilerne og diverse ekstraudstyr. Lad Sixt tage godt hånd om dig på bilrejsen, for så kan du i stedet fokusere på at lægge en slagplan for de ting, du ønsker at se.

 
 • Lahti Banegård

  Sixt Billeje
  Mannerheiminkatu 15
  15110 Lahti

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lahti

Sixt billeje i Lahti dig mulighed for hurtigt og smidigt at køre til forskellige historiske destinationer og fritidsaktiviteterne i denne storslåede by. Hvis du får lyst til at opleve museer på bilturen, kan du køre til Lahtis Historiske Museum, kunstmuseet Taide eller Skimuseet, som alle tre er et besøg værd. Du kan også sætte kurs mod den berømte Korskirke, der ligger i selve Lahti. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Lahti kan du desuden tage familien med til Laune Familiepark, hvor I sammen kan nyde masser af sjove indendørs og udendørs aktiviteter. Eller tag på en hyggelig dagstur i skønne Päijänne Nationalpark eller på den dejlige ø Enonsaari med fantastisk natur. Med en Sixt udlejningsbil kan du opleve meget mere på rejsen, som foregår helt og holdent i dit foretrukne tempo. Vi glæder os til at vise dig, hvilken frihed du opnår med billeje.

Moderne køretøjer samt praktisk tilbehør hos Sixt

Hvis du gerne vil i gang med at planlægge din billeje i Lahti, har Sixt gjort processen enkel. Lej en bil direkte på hjemmesiden eller ring til os, hvis vi skal guide dig frem til den rette udlejningsbil. Sixt Biludlejning i Lahti tilbyder kvalitetsbiler, der passer til enkeltpersoner, grupper eller familier. Uanset om du er på udkig efter en luksus sportsvogn, en praktisk 4x4, økonombil, stationcar eller måske en rummelig varevogn, har Sixt kontoret en bil, der matcher behovet. Sixt tilbyder kun topmoderne, stilfulde og pålidelige biler, og hvis du leder efter yderligere tjenester og tilbehør, finder du disse beskrevet her på hjemmesiden, ligesom du altid kan give os et kald.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice