Billeje
Kronoby
Oversæt
Finland // Kronoby
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kronoby: Sixt biludlejning online booking

Afhent udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Kronoby, så du kan stifte bekendtskab med Finlands perle. Vestfinland byder på smuk natur, dejlige strande og en skøn kyststrækning. Lad Sixt bilen føre dig mod alle de spændende seværdigheder og pladser, som du drømmer om at udforske. Kvalitet, komfort og fleksibilitet er blot nogle af de nøgleord, der kendetegner vores virksomhed, som har udlejet kvalitetsbiler til tilfredse kunder gennem mere end 100 år. Hele Sixt teamet gør sit ypperste for at forgylde din bilrejse, så lej en bil hos os og udnyt vores ekspertise inden for området.

 
 • Kokkola-Pietarsaari Lufthavn
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Kokkola-Pietarsaari Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kronoby

Kronoby har gode veje, som gør det nemt at nå nærliggende byer og seværdigheder. Kronoby er hjemsted for mange attraktioner og oplevelser, både for lokalbefolkningen og turister. Når du tilvælger Sixt billeje i Kronoby, får du bl.a. mulighed for at nyde masser af udendørs aktiviteter ogkan pakke bilen med en picnickurveller skiudstyr, hvis du er på vej mod de gode skipister i området. Du kan dog også køre til forskellige teatre, f.eks. Torgare, hvis du vil nå en forestilling eller koncert. I byen er der desuden mulighed for at gå en tur ved Metropolisfloden, for at nyde byens glans og charme eller padle gennem de hvirvlende strømfald. Kronobys mange gode restauranter og livlige natklubber er også et besøg værd. Lad Sixt Biludlejning i Kronoby imødekomme dine rejsebehov og gøre dit besøg bemærkelsesværdigt og tilfredsstillende med førsteklasses udvalget af lejebiler.

Kvalitetsbiler og praktisk ekstraudstyr hos Sixt

Nyd fantastiske priser, suveræn service og kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Kronoby. Sixt er dedikeret til at tilbyde førsteklasses biler og praktisk udstyr, der passer til hver enkelt kundes behov. I Kronoby kan du vælge mellem alt fra moderne økonomibiler, stationcars og 4x4 til større varevogne og luksus sportsvogne. Herudover kan du tilføje praktisk tilbehør og tjenester for at skræddersy din biloplevelse. Sikr, at du er fuldt beskyttet under opholdet via en kaskobeskyttelse eller få yderligere et navn registreret på lejekontrakten, hvis chaufførtjansen skal deles mellem flere på turen. Du kan desuden bestille praktisk GPS navigation, en pålidelig autostol til barnet eller nyde ubegrænset kilometertal på din rejse. Du lejer nemt din komfortable Sixt bil online eller telefonisk hjemme fra sofaen, hvorefter vi klargør den til din ankomst i Kronoby. Med billeje i Kronoby får du en ekstra hjælp til at skabe komfort og fuld frihed på dit bileventyr i Finland, hvad enten du rejser for firmaet eller sammen med familien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice