Billeje
Kittilae
Oversæt
Finland // Kittilae
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kittilae: Sixt biludlejning online booking

Udlejningsbilen venter på dig med Sixt billeje i Kittilä i det nordlige Finland. Vores kontorer verden over ligger i forbindelse med vigtige knudepunkter, heriblandt lufthavne, der er et godt udgangspunkt for din rejse. Det nordligste Finland byder på herlige naturoplevelser for alle aldre, og med en udlejningsbil når du hurtigt rundt til de forskellige seværdigheder. Teamet tager godt imod dig ved ankomsten til afdelingen og får dig bag rattet i din moderne, pålidelige Sixt bil på ingen tid. Bestil dit køretøj til ferien eller forretningsrejsen i dag via Sixt hjemmesiden eller via telefonisk kontakt, hvor vi hellere end gerne uddyber vores aktuelle tilbud.

 
 • Kittilä Lufthavn
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  Ma. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kittilä Lufthavn

  Sixt Billeje
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  Ma. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kittilä

Rejsende, der har valgt at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Kittilä, får mulighed for at køre til byens mange fremragende attraktioner. Styr f.eks. gerne Sixt bilen mod julemandslandsbyen, hvor der bliver produceret nisser og julelegetøj. Julemandslandsbyen er et naturligt mørkt sted, selv om dagen, og disse omgivelser skaberen både afslappet og romantik atmosfære. Du kan også besøge Fell Laplands naturcenter, som ligger mellem Kittilä og Kilpisjarvi. Denne særlige region er fuld af bjerge, strande og vandområder, hvilket gør Kittilä ideel til vandreture i den nærliggende nationalpark. Der er desuden gode muligheder for at komme ud på et ægte eventyr med et rensdyrspand eller en hundeslæde. Oplev den smukke natur omkring dig, samtidig medat du er pakket godt ind og sidder behageligt på slæden. En udlejningsbil giver dig alle de optimale forudsætninger for at opleve smukke Kittilä og omegn.

Høj kvalitetog fleksibilitet på turen

Sixt Biludlejning i Kittilä har gjort det ekstra nemt at leje et køretøj i Nordfinland, hvilket enten kan gennemføres med et par klik på Sixt hjemmesiden eller over telefonen. De komfortable køretøjer fås i forskellige klasser, så alle behov og ønsker kan imødekommes. Sortimentet spænder fra de luksuriøse sportsbiler og praktiske minibusser til pålidelige og komfortable stationcars, økonomibiler og 4x4. Sixt har investeret i et topmoderne udvalg af biler, der sikrer, at kunder som dig kan nyde ferien eller forretningsrejsen i Kittilä ved at have adgang til egen bil. Derudover er der bl.a. mulighed for at inkludere en kaskobeskyttelse, praktisk GPS navigation eller en autostol til den yngste rejsende, ligesom du altid kan få registreret yderligere en fører på lejekontrakten med billeje i Kittilä. Afhent og returnér bilen, når det passer dig, og lad Sixt teamet gøre arbejdet for dig, når bilrejsen i Finlands nordligste egne skal planlægges.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice