Billeje
Espoo
Oversæt
Finland // Espoo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Espoo: Sixt biludlejning online booking

Skal du en tur til Finland, så vælg at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Espoo i det sydlige Finland. Byen er placeret lidt vest for hovedstaden Helsinki, og der er ikke langt til den dejlige kyst og landets smukke søer samt til storbysjov i hovedstaden. Kontakt Sixt i dag og opnå en favorabel pris på din udlejningsbil. Sixt teamet yder endvidere altid en personlig service, så du kan føle dig fuldt ud tilfreds med lejebetingelser og køretøj. Har du spørgsmål, hjælper Sixt teamet dig hellere end gerne med rådgivning omkring Espoo eller vores forskellige produktkategorier. Vi er klar til at sende dig ud på bilrejse i Finland, så kontakt os i dag og få styr på detaljerne!

 
 • Espoo/Iso Omena

  Sixt Billeje
  Piispansilta 11
  02230 Espoo

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Espoo/Veho Olari

  Sixt Billeje
  Piispankallio 2
  02200 Espoo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Espoo

Med en lejet bil er det helt oplagt at besøge nogle af Espoos mere spektakulære attraktioner. Besøg eksempelvis byens interessante Museum for Moderne Kunst, de dejlige teatre eller det underholdende udstillingscenter Wee Gee. Du kan også nyde nogle af byens mange sportsarrangementer eller tage en tur til Espoo strand, hvis vejret tillader det. Nyd de forskellige udendørs aktiviteter ved Serena Vandpark og friluftslivet ved den skønne sø Kaitalampi, som du nemt når via Sixt billeje i Espoo. Der er desuden gode butikker og spisemuligheder i Espoo, ligesom byen har mange natklubber for natteravnene eller hyggelige caféer med diverse lækkerier for børnefamilierne. Det er generelt nemt at færdes i Espoo og omegn, men vær ekstra forsigtig om vinteren, når den finske kulde sætter ind, og vejene kan blive glatte.

Udlejningsbiler for enhver smag og pengepung i Espoo

Sixt har flere biludlejningskontorer i Espoo, som tilbyder en fremragende kundeservice og gode priser på de enkelte udlejningsbiler. De forskelligartede køretøjer dækker stort alle tænkelige præferencer og budgetter, så vælg Sixt bilen til rundrejsen gennem Espoo og omegn. Uanset om du foretrækker den smarte økonomibil, den praktiske stationcar, den robuste 4x4, luksus sportsvognen eller en varevogn med masser af plads, finder du udlejningsbilen hos Sixt.Du kan desuden få ubegrænset kilometertal på rejsen og desuden returnere udlejningsbilen, når det passer dig takket være en 24 timers afleveringsservice. Hvis du ønsker ekstraudstyr, kan du bl.a. tilføje et GPS system eller en autostol, og du kan naturligvis få registreret yderligere et navn på lejekontrakten sammen med andre services. Når du foretager billeje i Espoo hjemmefra, enten via computeren eller over telefonen, behøver du ikke vente på køretøjet, for Sixt bilen vil være klar, når du ankommer til kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice