Billeje
Sörvagur
Oversæt
Faeroerne // Sörvagur
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sörvagur: Sixt biludlejning online booking

Færøerne er på alle måder et fantastisk land med sine 18 øer, smukke fjorde og holme samt den dramatiske natur. Vi kan derfor varmt anbefale dig at finde kortet over Færøerne frem og rejse mod denne enestående destination i Atlanterhavet. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Sørvagúr og kom helt tæt på den rå natur samt de historiske seværdigheder på øen Vagár. Sixts billeje i Sørvagúr er stedet, hvor du finder alt fra økonomibiler til stationcars, der holder en yderst høj standard. Vi er mere end klar til at byde dig velkommen med udlejningsbil og færøske flag, når du kigger forbi kontoret!

 
 • Vágar Lufthavn (fra 01.01.23)
  Sörvagur
  380 Vagar

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Vágar Lufthavn (til 31.12.22)
  Airport
  380 Sörvagur

  Ma. - Sø.07:30 - 21:00
  Book ved denne station

 • Vágar Lufthavn (fra 01.01.23)

  Sixt Billeje
  Sörvagur
  380 Vagar

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Vágar Lufthavn (til 31.12.22)

  Sixt Billeje
  Airport
  380 Sörvagur

  Ma. - Sø.07:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Sørvagúr

Med hele 18 øer er der masser af valgmuligheder, når du skal finde udgangsstedet for din bilferie på Færøerne. Falder valget på Vagár, har du nem adgang til øen, der har egen lufthavn, og som blot ligger 1,5 km fra bygden Sørvágur. Med Sixts billeje i Sørvagúr har du alle muligheder for at udforske vestsiden af øen og den smukke udsigt til fjorden Sørvágsfjørður. Der er tale om en bygd med et godt intranet, ligesom atmosfæren er ganske afslappet. Når du kører rundt på Vagár, kan du bl.a. besøge Færøernes krigsmuseum, der giver et interessant indblik i landets historie under Anden Verdenskrig, hvor de britiske soldater i høj grad var med til at modernisere øen. Samtidig kan du også køre mod museet Kálvalíð, det ældste hus på øen. Et besøg på Vagár er i øvrigt også et møde med den fascinerende historie om præsteenken Beinta Broberg, der er i portrætteret i værket Barbara. Er du vild med rå klipper og et fugleparadis uden lige, skal du fra Sørvagur sejle over mod Mykines, der lader dig møde både sulekolonier og lundepapegøjer.

Book trygt biludlejning i Sørvagúr

Færøerne byder på masser af dramatisk natur, men med Sixts billeje i Sørvagúr får du tilbudt en lang række robuste udlejningsbiler inden for forskelligartede kategorier, der er klar til at føre dig sikkert gennem bygderne. Samtidig tilbyder vi også adskillige ekstravalg, herunder GPS og autostole, der er med til at skræddersy udlejningsbilen efter dine personlige behov. Samtidig sørger vi også for at gennemgå alle punkter i din lejeaftale, i det øjeblik du afhenter din udlejningsbil, så vi er sikker på, at du har fået det hele med. Reservér derfor trygt din Sixt udlejningsbil i dag. Det kan ske pr. telefon eller via vores hjemmeside under de forskellige kontorer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice