Billeje i Faeroerne

 

Steder du kan begynde din rejse i Faeroerne

Mest populære i Faeroerne

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Vágar Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Faeroerne

Sixt Biludlejning på Færøerne

Sixt Biludlejning på Færøerne

Har du altid drømt om en rejse til de smukke, eventyrlige Færøerne? Lej en bil hos Sixt og begiv dig ud på en uforglemmelig bilrejse. Bestil udlejningsbilen i dag for en fleksibel rejse med stor frihed og afhent den hos Sixt Biludlejning på Færøerne. Du kan bl.a. vælge mellem vores stationer iSørvágur og Tórshavn. Sixt teamet hjælper dig med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyr, og vi besvarer alle dine spørgsmål med stor imødekommenhed, så du kan føle dig tryg og velforberedt til rejsen mod nord. Færøerne er din vej til smukke landskaber og mange udendørs aktiviteter samt historiske bygningsværker, der er vigtige vidnesbyrd i den nordiske historie. Hvis du vælger Sixt billeje i Sørvágur på Vagar,befinder du dig et stenkast fra fantastiske naturoplevelser. Styr Sixt bilen mod Mulafossur vandfald, hvor du kan nyde en magisk udsigt, dejlig vandreruter og betagende panoramapunkter. Eller tag på en vandretur ved Leitisvatn, hvor du efter nogle kilometer belønnes med en fremragende udsigt over havet og de rå klippeformationer. Kør også gennem den fascinerende Gasadalur tunnel nord for Sørvágur på vejen til det flotte Gasadallur vandfald. Når du udgår fra den dejlige hovedstad Tórshavn, bør du helt klart besøge halvøen Tinganes. De første norske kolonister grundlagde deres ting her i 825, og halvøen deler den hyggelige havn i to dele. Gå heller ikke glip af den imponerende Skansin fæstning, som blev bygget i 1580 for at holde piraterne væk. Under Anden Verdenskrig blev fæstningen desuden benyttet af briterne, som hovedkvarter for The Royal Navy Commands. Vejene er generelt i god stand, og det er således nemt at komme helt tæt på de unikke og magiske topattraktioner på Færøerne.
Få en kvalitetsbil med billeje på Færøerne

Få en kvalitetsbil med billeje på Færøerne

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer, og det forpligter naturligvis! Vi tilbyder derfor et stort udvalg af førsteklasses biler til favorable priser. Virksomheden går helt tilbage til 1912, og vi er glade for, at vores mangeårige erfaring bliver din fordel, når du søger efter billeje på Færøerne. Du kan frit vælge din foretrukne bilkategori i vores alsidige sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, stationcarsog 4x4. Bestil via hjemmesiden eller pr. telefon og afhent den valgte lejebil ved din foretrukne Sixt Biludlejning på Færøerne.
Show more

Godt at vide når du lejer i Faeroerne

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Faeroerne?
For at leje bil hos SIXT i Faeroerne skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Faeroerne.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Faeroerne?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 103 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,8)

FAQs om lejemål i Faeroerne

Kan jeg booke et langtidslejemål i Faeroerne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Faeroerne?

Udforsk vores biludlejningslokationer Faeroerne

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Faeroerne

Vis mere