Billeje
Alexandria
Oversæt
Egypten // Alexandria
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Alexandria: Sixt biludlejning online booking

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Alexandria er du godt rustet til de fantastiske oplevelser i Egypten. Alexandria er en gammel by, der emmer af kultur og historie. Byen kan spore sine rødder helt tilbage til 331 f.Kr. hvor den blev grundlagt af Alexander den Store, og hvis det ikke er nok til, at man mærker historiens vingesus, skal man blot tænke på, at Alexandria udover at være oldtidens næst vigtigste by efter Rom, også husede et af verdens syv vidundere, nemlig det berømte fyrtårn. Man træder således direkte ind i historien, hvor end man færdes i Alexandria. Vælg billeje i Alexandria gennem Sixt og dyk ned i historien på egen hånd.

 
 • Alexandria Lufthavn
  Borg El-Arab Int. Airport
  . Alexandria

  Ma. - Sø.11:00 - 19:00
  Helligdag11:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Alexandria
  4 Tutankhamun St., Smouha
  . Alexandria

  Ma. - To.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Alexandria Lufthavn

  Sixt Billeje
  Borg El-Arab Int. Airport
  . Alexandria

  Ma. - Sø.11:00 - 19:00
  Helligdag11:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Alexandria

  Sixt Billeje
  4 Tutankhamun St., Smouha
  . Alexandria

  Ma. - To.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Alexandria

Der findes byer, som man kan bruge et helt liv på at udforske. Alexandria er en af den slags byer. Du kan enten vælge at opleve byen ved at fokusere på en bestemt tidsperiode og dens historie og arkitektur eller på mere umiddelbar vis ved simpelthen at suge den fantastiske stemning til dig. Uanset hvordan du går til opgaven, er en udlejningsbil dog et godt valg. Alexandria er en storby, og her betaler det sig at kunne komme rundt, som man vil. Hvis du interesserer dig for arkitektur og kulturhistorie, er Bibliotheca Alexandria et must. Biblioteket er baseret på det verdensberømte bibliotek i oldtidens Alexandria og er et godt eksempel på, hvordan den moderne by altid har historien med sig. Er du til afslapning, har byen selvfølgelig også et godt udvalg af skønne badestrande og gode hotelfaciliteter. Slik sol på stranden, find spændende souvenirs til bekendte i basaren eller udforsk de romerske oldtidsminder.

Nyd gæstfriheden hos Sixt i Alexandria

Lad dit første møde med den berømte egyptiske gæstfrihed ske via Sixt Biludlejning Alexandria. Du finder os på centrale knudepunkter, og når du kører ud fra parkeringspladsen i en moderne, nysynet udlejningsbil, vil du helt sikkert få lyst til at udforske alt, hvad denne smukke gamle by har at byde på. Hos os finder du både almindelige personbiler, stationcars og terrængående 4x4, så du kan være sikker på at få en bil, der passer til lige netop dine behov. Reservér på nettet, ring eller skriv til os, og så klarer vi resten med hensyn til billejen i Alexandria. Du har selvfølgelig mulighed for at opgradere med diverse slags ekstraudstyr, og som altid er der selvfølgelig ingen skjulte gebyrer, så lej en bil her hos os!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice