Billeje
Egypten
Oversæt
Egypten
Ændre personlige oplysninger

Billeje Egypten: Sixt Rent a Car

Lej en bil ved et af vores Sixt biludlejningskontorer i dejlige Egypten og tag på eventyr blandt pyramider, ørkenlandskaber og udsigtspunkter mod Middelhavet. Sixt tilbyder dig billeje i flere forskellige byer i Egypten, hvorfor du frit kan vælge dit foretrukne udgangspunkt for bilferien. Uanset hvor rejsen begynder, er Egypten en fascination for store og små. Hos Sixt udlejer vi udelukkende komfortable biler til lave priser. Udlejningsbiler, der kan udstyres med diverse ekstraudstyr. Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring billejen i Egypten, så du kommer hurtigt og problemfrit rundt til alle oplevelserne.

Sixt Biludlejning i Egypten

Dejlige Egypten er et sammensurium af imponerende pyramider, ørkenlandskaber og skønne strande ved Middelhavet for ikke at tale om dykkereventyret ved destinationer som Sharm el Sheikh. Med billeje i Egypten anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i landets trafikregler, inden du tager afsted. Vær f.eks. forberedt på, at mange bilister kommunikerer med hornet, bl.a. når de skal dreje eller overhale, og at der i visse trafikkryds ikke er trafiklys, men at trafikken i stedet dirigeres af politiet. Med Sixt komfortable bilmodeller kommer du imidlertid godt afsted på de egyptiske veje, og én af dine første destinationer kunne meget vel være de gamle faraoers pyramider ved Giza. Den største er fremstillet af 3 mio. blokke og er 137 meter høj. Styr også gerne bilen mod den moderne by Alexandria, hvor du bl.a. kan besøge det græsk-romerske museum, ligesom Pharos udfor byens kyst giver dig chancen for at dykke mellem gamle, enorme statuer og sfinkser. Eller hvad med et cruise på Nilen, hvor du oplever mange byer og arkæologiske pladser på turen?

Bestil din førsteklasses Sixt bil i dag

Sixt er en af hovedaktørerne på markedet for biludlejning, og med udlejningskontorer i mere end 100 lande er vi rigt repræsenteret på nogle af verdens mest eftertragtede rejsemål. Vores kontorer er imidlertid også vejen til nye, spændende rejsemål med bilen som det primære transportmiddel. Vælg din ønskede bilkategori her på hjemmesiden eller via telefonen. Valget kunne nemt falde på en økonomibil, stationcar, en 4x4 eller en af de andre kategorier. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige kontorer i Egypten samt deres respektive ekstra services. Sixt Biludlejning i Egypten og vores professionelle medarbejdere er også altid klar til at give dig endnu mere information, hvis du satser på en egyptisk rundrejse i bil.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice