Billeje
Guayaquil Lufthavn
Oversæt
Ecuador // Guayaquil // Guayaquil Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Guayaquil Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Av. de Las Américas
  090513 Guayaquil EC +593-42169035
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: GYE
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
 
 

Udforsk Ecuador på din egen måde

Med en premium-Sixtbil fra biludlejningen i José Joaquín de Olmedo Lufthavn (GYE) kan du fokusere al din energi på at udforske fantastiske Ecuador i Sydamerika. Når du booker et køretøj i lufthavnen, bliver du mødt af det venlige personale ved Sixtafdelingen, og du kan glæde dig over, hvor hurtigt og nemt du vil kunne komme rundt i området. Sixtkontoret i José Joaquín de Olmedo Lufthavn er beliggende nord for storbyen Guayaquil og ud til floden Rio Daule. En førsteklasses udlejningsbil giver dig mulighed for at starte eventyret med det samme og betyder, at du kan rejse med komfort og stil.

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i José Joaquín de Olmedo Lufthavn

Når du lejer en egen bil ved José Joaquín de Olmedo Lufthavn, er det naturligvis oplagt at besøge den nærliggende og populære storby Guayaquil. I byens centrum finder du mange shoppingscentre, restauranter og markeder, og du kan enkelt køre til spændende seværdigheder såsom den imponerende domkirke eller den hyggelige promenade Malecón. Du bør selvfølgelig også bruge Sixt-billeje i José Joaquín de Olmedo Lufthavn til at komme længere omkring. Sæt eksempelvis kurs mod dejlige Montanita med de mange smukke strande og den gode surfing ved landets vestkyst, eller tag op til naturområdet Quilotoa for at oplever vulkaner, laguner og fantastisk vandring.

Hos Sixt er komforten og sikkerheden i top

Tag bilrejsen til det næste niveau med en moderne, pålidelig og stilfuld Sixtbil fra Biludlejningen i José Joaquín de Olmedo Lufthavn. Sixts mange premiumkøretøjer gennemgår syn og udskiftes jævnligt, så du som kunde kan føle dig tryg og afslappet under opholdet. Rejs rundt i en komfortabel stationcar, en rummelig 4x4'er eller minibus, eller nyd fascinerende Ecuador i en smart økonomibil. Det er helt op til dig, hvilken bilkategori du foretrækker. I forbindelse med Sixt-billeje i José Joaquín de Olmedo Lufthavn nyder du personlig service og muligheden for at skræddersy bestillingen med blandt andet ekstra forsikringer og tilbehør såsom GPS-navigation og dækning af flere førere på turen. Nyd Sixts mange års erfaring fra biludlejningsbranchen, og spørg os gerne til råds, hvis du har brug for idéer og tips.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Guayaquil Lufthavn GYE Av. de Las Américas 090513 Guayaquil -2.147428, -79.884091 +593-42169035

Sixt kontorer Guayaquil Lufthavn GYE

Av. de Las Américas
090513 Guayaquil
 
Tlf. +593-42169035

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice