Billeje i Ecuador

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Ecuador

Mest populære i Ecuador

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Quito Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Ecuador

Sixt Biludlejning i Ecuador

Sixt Biludlejning i Ecuador

Velkommen til Sixt Biludlejning i Ecuador, hvor du finder det helt rigtige køretøj til dine rejser i Sydamerika. Når du lejer en bil hos Sixt i Ecuador, bliver det både sjovere og hurtigere at tage på opdagelse i denne del af det vestlige Sydamerika.
Tag eksempelvis på en dagsudflugt eller weekendtur i nogle af landets mest afsides og imponerende naturområder eller udforsk storbyerernes historiske og kulturelle monumenter. Bestil allerede i dag billejen i Ecuador.
Fra jungleområder til bjerge

Fra jungleområder til bjerge

Fascinerende Ecuador er en alsidig destination grundet sin størrelse og byder på alt fra magiske kyster med smukke strande og imponerende jungleområder til betagende bjerge og arkitektoniske perler. Kør langs hovedvejene 45 og 35 for at tage rundt mellem de større byer Quito og Guayaquil eller udnyt Sixts billeje i Ecuador til at besøge smukke naturlandskaber såsom bjergkæden Andesbjergene og vulkanen Quilotoa mod vest.
Ecuadors vejnet oplever konstante forbedringer, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ecuador kan du tage dig fra øst til vest inden for et døgn. De generelle fartbegrænsninger i landet lyder på 50 km/t i byerne og 90 km/t på landeveje, men i regnsæsonen bør du være varsom og planlægge din rejserute på forhånd.
Få mere ud af din rejse med Sixt

Få mere ud af din rejse med Sixt

Ved Sixt Biludlejning i Ecuador får du tilbudt kvalitetsbiler fra verdensberømte og pålidelige bilproducenter, herunder BMW, Mercedes Benz og Audi, og du kan vælge mellem diverse modeller såsom stationcars, 4x4'er og økonomibiler. Uanset om du søger praktikalitet og komfort i dit køretøj eller er på udkig efter et ekstra luksustouch, er vi på pletten og finder bilen til dig.
Supplér gerne din billeje i Ecuador med tjenester og tilbehør, der passer til netop din form for kør selv ferie eller forretningsrejse. Bestillinger kan modtages pr. telefon ved kundeservice, her på Sixts egen hjemmeside eller via smartphoneappen. Du skal blot tage stilling til, hvor længe du vil leje bilen for, samt hvilket kontor i Ecuador der skal være din udgangsbase. Husk, at du med Sixt lejer bilen hos et af de største, ældste og mest pålidelige biludlejningsselskaber i branchen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ecuador
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ecuador?
For at leje bil hos SIXT i Ecuador skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ecuador.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ecuador?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 186 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,4)

FAQs om lejemål i Ecuador

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ecuador?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ecuador?

Udforsk vores biludlejningslokationer Ecuador

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Ecuador

Vis mere