Billeje
Nørresundby
Oversæt
Danmark // Nørresundby
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nørresundby: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Nørresundby har billige lejebiler til ferien, eller når du skal på forretningsrejse. Lav en prissammenligning af lejebiler, så ved du, hvorfor du skal leje bilen hos Sixt billeje i Nørresundby.

 
 • Aalborg Lufthavn
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Helligdag09:30 - 16:00
  Book ved denne station

 • Aalborg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Helligdag09:30 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Lej bilen hos Sixt billeje i Nørresundby

Her kan du lease en bil, eller du kan leje en bil, som netop passer til dit behov. Skal I have en stationcar til familieferien eller en stor flot bil, som passer til dit job, så finder I den hos Sixt billeje i Nørresundby. En feriebil til familieferien bliver naturligvis udstyret med et barnesæde, så alle er trygge. Forsikring og vejhjælp er også en del af standardpakken hos Sixt billeje i Nørresundby. Du skal blot vælge hvilken bilkategori, der passer til dit formål, betale depositum for leje af bil, og du er klar til at rulle. Da der er meget gang i forretningen kan vi ikke garantere dig en bestemt bilmodel, men du er altid sikker på at få en bil indenfor den kategori, du har bestilt. Kontakt Sixt Biludlejning i Nørresundby og høre mere om vores billige lejebiler.

Nyd ferien i byen

Nørresundby, er i dag en del af Ålborg, og det er nemt at finde rundt, hvad enten dit formål er professionelt, eller du er er på ferie med familien. Der er ikke langt til noget i byen, så kør ind til centrum og parkér, oger I klar til at opleve byen. Der er en del at besøge for den, der er interesseret i lokalhistorie. Sundbysamlingerne er et fint lokalarkiv, som kan fortælle om byens udvikling fra landsbysamfund til købstad. Bagefter kan man køre rundt i sin bil fra Sixt Biludlejning i Nørresundby og besøge Bryggerhuset og den gamle Pibemagergård eller lægge vejen forbi Brohuset i Lindholm. Slut dagen af med at se udsigten over byen fra Nørresundby kirke.

Tag ud i naturen omkring Nørresundby

Med en bil fra biludlejningen i Nørresundby bliver bilferien en succes. I kan køre over den smukke Limfjordsbro og nyde naturen. Der er et flot bakket landskab, og I kan følge Limfjorden ad veje, der snor sig ind og ud mellem små landsbyer, gamle gårde og her og der et flot stykke skov. Der er også flere muligheder for at bade, når vejret er til det. Har I lyst til at shoppe, kan I lægge vejen forbi Ålborg. Byen byder også på rige muligheder for at gå ud at spise og har et levende natteliv.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice