Billeje
Kastrup
Oversæt
Danmark // Kastrup
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kastrup: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Kastrup står klar til at hjælpe med at give dig den bedst mulige oplevelse i København. Hvis du udnytter muligheden for billig billeje i Kastrup, kan du sætte dig til rette i en af vores billige lejebiler med det samme, når du stiger ud af flyet. Vi har et stort udvalg af forskellige billige lejebiler i Kastrup og vi har både en afdeling i indenrigsterminalen og en i udenrigsterminalen.

 
 • Københavns Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lufthavnsboulevarden 5
  2770 Kastrup

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • København Dragør

  Sixt Billeje
  Kystvejen 42
  2770 Kastrup

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Lej en billig lejebil i Kastrup

Sixt Biludlejning dækker smag af biler til alle behov, lige fra små økonomimodeller til det unge par - BMW, Audi eller Mercedes til forretningsmanden - til minibusser, hvis man skal have hele familien med rundt på ferien. Bestil din billeje i Kastrup allerede nu, og vær sikker på, at du får lige den bil, som du vil have. Igennem vores bookingsystem med prissammenligning af lejebiler kan du få styr på alt fra depositum for leje af bilen, barnesæde og alt det tilbehør, som du har brug for til den helt rigtige feriebil .

Oplev København i en leaset bil

Biludlejning i Kastrup er den helt rigtige indgangsvinkel til din storbyferie eller dit forretningsophold i København. Der er nemlig så mange ting at opleve i København, at det ville være svært at nå det hele, hvis man skulle rundt med offentlig transport, og derfor er det optimalt med billeje i Kastrup. Turen starter på den Blå Planet i Kastrup, der er Nordeuropas største akvarium med 20.000 dyr og syv millioner liter vand. Bagefter skal der shoppes i Fields, der med 148.000 m2 butikker, spisesteder og et kæmpestort gratis legeland kalder sig selv for Skandinaviens førende shoppingcenter. I centrum af København finder du alt, hvad hjertet begærer af museer, kunst, musik og madoplevelser. København er hjemsted for intet mindre end 15 Michelin-restauranter, heriblandt Verdens bedste, Noma. Dagen kan sluttes af med en aftenforestilling i Imperial, der er Nordeuropas største biograf. Læn dig tilbage, og nyd København med billeje i Kastrup.

Se Sjælland med Sixt Biludlejning Kastrup

Kastrup er ikke bare døren til København. Byen er også døren til hele Sjælland, som byder på et fantastisk sammensurium af historie. På Møns klint kan man se de imponerende hvide kridtlag, og i Roskilde finder man en udstilling af fem af de skibe, som vikingerne sejlede rundt og plyndrede i. Og på den nordøstlige spids af Sjælland kan du opleve Kronborg, der var inspiration til Shakespeares Hamlet samt museet for moderne kunst, Louisiana.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice