Billeje
Grenaa
Oversæt
Danmark // Grenaa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Grenaa: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Grenaa får du altid en bil, der passer netop til dine behov. Hvad enten du skal bruge bilen professionelt, til en lang weekend eller I skal på ferie, så kan du finde billige lejebiler hos Sixt Biludlejning Grenaa. Lav en prissammenligning af lejebiler, og find netop den bil, du har brug for.

 
 • Grenå Stena Line færgeterminal
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Ma. - Sø.08:30 - 22:00
  Helligdag08:30 - 22:00
  Book ved denne station

 • Grenå Stena Line færgeterminal

  Sixt Billeje
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Ma. - Sø.08:30 - 22:00
  Helligdag08:30 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Lej bilen hos Sixt billeje i Grenaa

Du kan lease en bil eller finde din feriebil med barnesæde til familieferien. Hos Sixt billeje i Grenaa kan vi nemt og hurtigt lave en aftale. Bestem dig for hvilken kategori bil, du ønsker, for vi kan altid garantere kategori, men desværre ikke altid give dig en præcis model. Når du har betalt depositum for leje af bilen, kan du sætte nøglen i tændingen til en af vores mange billige lejebiler. Med en bil fra Sixt billeje i Grenaa får du den bedste start.

Oplev Grenaa by

Brug din bil fra Sixt billeje i Grenaa til at opleve den charmerende by Grenaa. Byen ligger smukt ved sin havn, og man skal ikke bevæge sig rundt længe, før man forstår, hvorfor Grenaa har fået tilnavnet Danmarks hyggeligste handelsby. Der er små charmerende gader, hvor man kan købe tøj, sportsartikler og kunsthåndværk. Der bliver også spillet musik på torvet, og der er hyggelige cafeer, hvor man kan få en sandwich og en øl. I kan også besøge Dansk Fiskerimuseum og lære alt om fiskeriets historie. Museet ligger i den gamle købmandsgård. Står I tidligt op, kan I næste morgen deltage i en rigtig fiskeriauktion og se hvad laksen går for netop den dag. I kan afslutte dagen med et besøg på Baunhøj mølle, som er byens vartegn

Besøg Kattegatcentret, som er et hav af oplevelser

Brug bilen fra Sixt Biludlejning Grenaa til at køre til Kattegatcentret. Her kan folk i alle aldre fornøje sig med at opdage havets mange skatte. Der er et travlt program, hvor man kan prøve at dykke eller fange en krabbe, man kan se sælerne blive fordret, og man kan følge med i, hvordan de store hajer trænes og fodres. Er vejret godt, er det oplagt at afslutte dagen med en tur til den smukke sandstrand og svømme en tur i bølgen blå. Stranden strækker sig 5 km fra Grenaa, og den har med sit fine sand og den lette adgang til vandet fået en pris for at være blandt Danmarks tre bedste strande.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice