Billeje i Aarhus Centrum

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Aarhus Centrum

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aarhus Centrum der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Aarhus Centrum filial

Adresse

Margrethepladsen 3, 8000 Aarhus, Danmark
Mere information

Åbningstider

Man - Ons
08:00 - 17:00
Tor - Fri
08:00 - 18:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Afhentning af bil udenfor åbningstid er muligt og pålægges et gebyr. Denne service skal forespørges. Venligst oplys din adresse, kreditkort information og mobil nummer.
Out of hours return
Parkeringspladser findes foran kontoret og i kælderen P2 under Scandinavian Congress Center (indkørsel via Sonnesgade). Benyt venligst udelukkende parkeringskælderen ved aflevering udenfor åbningstid for at undgå parkeringsafgifter fra eksternt parkeringsselskab.

Vores services ved Aarhus Centrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning Aarhus CentrumVelkommen til Sixt i Aarhus Centrum! Vi ser frem til at tilbyde dig en fleksibel biludlejnings service, der tæller udlejningsbiler i kategorier som familiebiler, sportsvogne, 4x4 og sågar varevogne. Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum ligger centralt placeret i hjertet af Aarhus, tæt på havnen og tæt på Ringgaden, der fører dig ud af byen eller rundt om centrum, hvis du skal køre til den anden ende af byen. Lej en bil hos Sixt ved at booke over nettet eller pr. telefon.
Billeje hos Sixt Aarhus Centrum

Billeje hos Sixt Aarhus Centrum

Vores udvalg af udlejningsbiler giver dig flere muligheder. Du kan benytte din udlejningsbil til forretningsrejser, familieture, road trips med vennerne, til at flytte fra lejlighed til hus eller til at cruise rundt i midtbyen. Vores billeje hos Aarhus Centrum tilbyder dig klassiske billeje services som barnesæde, GPS navigation og ekstra forsikringer, hvis du skulle få brug for dette. Du skal med andre ord blot finde ud af, hvad du skal bruge din bil til. Når du har booket den, kommer du bare ned til Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum, der selvsagt ligger midt i Aarhus, og så er du kørende. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel. Til gengæld kan du vælge lige den bilkategori, du ønsker. Når du er færdig med bilen, kan du returnere den 24 timer i døgnet. Du får med andre ord frihed til at gøre lige, hvad du vil. Vi ses hos Sixt i Aarhus!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Aarhus Centrum
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aarhus Centrum?
For at leje bil hos SIXT i Aarhus Centrum skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aarhus Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Aarhus Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 217 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Spørgsmål og svar om lejemål hos Aarhus Centrum
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aarhus Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Aarhus Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Aarhus Centrum

Vis mere