Billeje
Aarhus
Oversæt
Danmark // Aarhus
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aarhus: Sixt biludlejning online booking

Aarhus er Danmarks anden største by, og dermed også en af de byer du bør du bør opleve sammen med Sixt biludlejning og biludlejning i Aarhus. I Aarhus og omegn er der masser af aktiviteter, turistattraktioner og underholdning for hele familien, og den bedste måde at opleve byen eller nærområdet på er, med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aarhus.

 
 • Aarhus Lufthavn
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Aarhus Centrum
  Margrethepladsen 3
  8000 Aarhus

  Ma. - On.08:00 - 17:00
  To. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Aarhus Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Aarhus Centrum

  Sixt Billeje
  Margrethepladsen 3
  8000 Aarhus

  Ma. - On.08:00 - 17:00
  To. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Biludlejning i Aarhus

Hos Sixt biludlejning har vi lejebiler der kan imødekomme behov for enhver uanset alder, pris og interesser. Hos Sixt biludlejning i Aarhus vil du kunne vælge mellem et bredt udvalg af udlejningsbiler såsom den praktisk og funktionelle familiebil hvor der er plads til alle børnene, barnevogn m.m., til sportsvognen der kan tilfredsstille enhver drengerøvs vilde drømme, de små og praktiske smart cars der er oplagt til bykørsel og de store 4-hjulstrækkere (4x4) der kan håndtere en ordentlig tur på landet. Hos Sixt biludlejning i Aarhus garanterer vi, at du vil blive budt velkommen af vores Sixt biludlejning personale team der vil tage godt imod dig og din familie, og sørge for at sende jer godt af sted på jeres tur rundt i Aarhus i en af vores lejebiler. Biludlejning i Aarhus kan virke uoverskueligt, men vores biludlejning personale vil altid være behjælpelige med, at give dig svar på alle de spørgsmål du har omkring biludlejning, hvad enten det omhandler betaling af depositum, forsikring på lejebilen, ekstraudstyr såsom barnesæder og naturligvis omkring vejledning til valg af lejebil blandt det store udvalg af biler hos Sixt Biludlejning.

Book en lejebil i Aarhus fra Sixt Biludlejning og kør direkte fra Aarhus Lufthavn

Når du rejser til Aarhus i fly, så kan du gøre det nemt og bekvemt for dig selv, ved at booke biludlejning i Aarhus, direkte fra Sixt biludlejning der ligger i Aarhus lufthavn. Aarhus lufthavn ligger ca. 35 km nordøst fra Aarhus, og du vil opleve at det er helt ubesværet at køre i en af Sixt biludlejning lejebiler fra Aarhus lufthavn til Aarhus centrum. Med biludlejning i Aarhus lufthavn kan du elegant slippe fri for besværet med at køre i offentlig transport som busser og tog, og du kan spare pengene på den halvpebrede taxatur ind til Aarhus centrum. Overfyldte busser og forsinkede toge bliver aldrig et problem når du kører i en lejebil fra Sixt biludlejning, og det alene forbedrer oplevelsen af din tur gevaldigt.

Vores mest populære lejebiler i Aarhus

Mini er den perfekte lille udlejningsbil til det smarte par der vil køre Aarhus rundt i dag og nat, og være garanteret en parkeringsplads. Peugeot 508 er en udlejningsbil der har plads til hele familien, og er perfekt til når i skal på tur i centrum af Aarhus såvel som uden for byen. Audio Q7 er 4x4 firhjulstrækkeren der tager biludlejning til et nyt niveau, med denne lejebil skal du ikke lade dig begrænse af terræn.

Oplev Aarhus centrum med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aarhus

Aarhus by danner rammerne for en lang række skønne oplevelser til dig og familien, uanset om du er mest til shopping, natur, sightseeing eller café og natteliv. I Aarhus kan du med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aarhus opleve alle turist attraktioner, hvoraf nogle af de mest kendte er Den Gamle by, Your Rainbow Panorama der er Aarhus kunstmuseum, Tivoli friheden, kvindemuseet. Det gode ved biludlejning i Aarhus er netop, at du er uafhængig af afgangstider og begrænsede køreplaner og kan komme hvor som helst hen med din lejebil, uanset hvor langt væk attraktionen ligger. Biludlejning i Aarhus er praktisk hvis du er til shopping så du med en lejebil fra Sixt biludlejning let kan besøge et af de mange store shopping centre. Med biludlejning i Aarhus kan du bl.a. besøge shopping centre som Bruuns Galleri der ligger i hjertet af Aarhus, Magasin, Salling eller Storcenter Nord for at nævne et par stykker. Til de mere naturglade gæster har Aarhus også noget at byde på. Med en lille køretur i din lejebil fra Sixt biludlejning kan du besøge lækre naturskønne områder som Mindeparken, Marselisborg slot og skove, Aarhus strand, Jydsk væddeløbsbane, Botanisk have, legepladsen Skolemarken og mange andre steder. Biludlejning i Aarhus er oplagt til dem der gerne vil ud og opleve nattelivet, her er det bekvemt at leje en lille lejebil fra Sixt Biludlejning, som er nem at manøvre rundt i trafikken, og hvor du altid kan finde en parkeringsplads. Nogle af de populære natklubber og cafeer i Aarhus er bl.a. Jacobs barBQ hvor du får mad og musik i højeste kvalitet, den irske bar Tir Na Nóg, Train der er en af de største natklubber i hele landet, og Hermans som er det nye kulturhus i Aarhus. Med biludlejning i Aarhus kan du opleve alt der er at opleve i Aarhus, nemt og billigt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice