Billeje
Aalborg
Oversæt
Danmark // Aalborg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aalborg: Sixt biludlejning online booking

Biludlejning i Aalborg er en af de bedste måder til rigtigt at opleve byen på, og en tur med biludlejning i Aalborg kan byde på et væld af oplevelser for hele familien. Med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg kan I gøre det nemt, billigt og tidsbesparende at komme rundt og se de ting I gerne vil opleve.

 
 • Aalborg Lufthavn
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Aalborg City Center
  John F. Kennedys Pl. 1
  9000 Aalborg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Aalborg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Ma. - Fr.07:45 - 22:30
  Lø.09:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Aalborg City Center

  Sixt Billeje
  John F. Kennedys Pl. 1
  9000 Aalborg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt biludlejning i Aalborg

Med biludlejning i Aalborg er der underholdning til alle familiens medlemmer, uanset interesser og alder. Er I til kunst og arkitektur, natur og dyr eller shopping og caféliv, så findes der en lang række oplevelser og attraktioner I nemt kan få adgang til med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg. Hos Sixt Biludlejning har vi et bredt udvalg af biler til enhver smag, pris og behov, og vores dedikerede biludlejning personale står klar, fysisk såvel som på kontoret, til at vejlede dig omkring valg af lejebil samt information omkring det at leje en bil. Biludlejning kan være fremmede territorium for mange, og det kan også rejse en række spørgsmål og undren omkring hvordan biludlejning i Aalborg fungerer i praksis.
Hvis du har spørgsmål omkring det at køre i en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg, uanset om det drejer sig om ekstraudstyr såsom børnesæder, GPS, reservedæk eller forsikring på lejebil, så står personalet hos Sixt biludlejning i Aalborg klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig og din familie godt på vej i jeres nye lejebil. Hos Sixt biludlejning i Aalborg kan du finde akkurat den bil der passer bedst til dig og det du planlægger at opleve i Aalborg. Skal du udelukkende køre rundt i Aalborg centrum med din partner? Så kan en mini eller en smart car være det oplagte valg da dens lille fysik er oplagt til bykørsel. Hvis du har hele familien med til Aalborg, og i skal en tur til vestkysten i jeres lejebil eller andre steder hvor terrænet kan blive lidt mere barskt, så kan en udlejningsbil som en stationcar eller firhjulstrækker imødekomme dine behov. Til dig der gerne vil give den max gas som drengerøv med vind i håret og kalechen slået tilbage, så er en lækker og smuk cabriolet lejebilen der kan opfylde drengedrømmen for fulde vinduer. Har du brug for en lejebil i forbindelse med at skulle flytte, så kan Sixt biludlejning tilbyde dig at leje en varevogn der giver plads til at få rykket alle dine ejendele, nemt og hurtigt. Har du brug for rådgivning og vejledning til valg af lejebil , så kan personalet hos Sixt biludlejning i Aalborg være behjælpelige med at finde den udlejningsbil der passer bedst til dig.

Kør fra Aalborg lufthavn i din lejebil fra Sixt Biludlejning i Aalborg

Sixt Biludlejning har kontor i Aalborg Lufthavn hvilket gør det oplagt for dig, at rejse til Aalborg med fly. Hvis du booker din lejebil hos Sixt biludlejning kontor i lufthavnen kan du nemt og bekvemt stige direkte ind i en bil efter din ankomst til Aalborg Lufthavn. Med en lejebil fra Sixt biludlejning i Aalborg kan du køre direkte fra lufthavnen og dermed helt og aldeles undgå det besvær og ventetid der er med offentlig transport, og de dyre regninger du hurtigt kan løbe ind i med en taxa til Aalborg centrum. Med en udlejningsbil direkte fra Sixt biludlejning i Aalborg lufthavn kan du starte dit jyske eventyr med det samme, og hurtigt komme hen til din destination.

Oplev Aalborg med en lejebil fra Sixt biludlejning

Med en lejebil fra Sixt Biludlejning i Aalborg får du hurtig og direkte adgang til nogle af Aalborgs mest populære turistattraktioner og skønne byområder. Til familiens shoppelystne medlemmer er der mange gode butikker i Aalborgs midtby hvor du finder det store shopping center Salling, side om side med de små sidegader der huser specialforretninger. Gastronomien er også helt i højsædet i Aalborg hvor du finder et væld af kulinariske herligheder med alt fra øl hos Søgaards Bryghus, til gourmetmad lavet ud fra lokale råvarer hos Mortens Kro. Nogle af de kendte seværdigheder du oplagt kan tage til med din lejebil fra Sixt biludlejning er steder som Aalborg Zoo. Andre kendte seværdigheder i Aalborg er Lindholm Høje museum og Aalborg forsvars-og Garnisionsmuseum der kan gøre enhver mand eller lille dreng begejstret. De mest populære lejebiler hos Sixt biludlejning i Aalborg Den smarte og praktiske Fiat 500 er en perfekt udlejningsbil til at køre i Aalborg by med familien. Peugeot 308 er en elegant og lækker familiebil, som er en perfekt udlejningsbil til familien der skal videre på deres ferie i Portugal Udlev drengedrømmen med en lækker luksus lejebil som en Audi A8, og kør gennem Aalborg by med stil og wauw-effekt. Nissan leaf er en udlejningsbile der passer perfekt til den miljøbevidste forbruger

Sixt Biludlejning i Aalborg garanterer en udlejnings bil i høj kvalitet

Biludlejning i Aalborg giver dig et væld af muligheder for at få oplevet Nordjylland, og det er nemt og hurtigt at booke en lejebil hos Sixt biludlejning. Med en lejebil fra Sixt biludlejning får du den fulde kontrol over hvad din ferie eller tur skal indeholde af destinationer og oplevelser, med en udlejningsbil der kan tilpasses til hvad du skal opleve eller hvor mange passagerer du har med på turen. Book din udlejningsbil fra Sixt biludlejning i Aalborg med det samme, eller kontakt vores biludlejning personale for at få råd og vejledning til valg af lejebil og svar på dine spørgsmål omkring Sixt biludlejning i Aalborg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice